Βρες το κατάστημά σου

Διαγωνισμοί

Αρχική/Διαγωνισμοί
Card cap

Διαγωνισμός UEFA EURO 2024

27 Μάρτιος, 2024

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ UNILEVER

Μεγάλος Διαγωνισμός UEFA EURO 2024 στα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ!

Με τη χρήση της κάρτας Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ και με την αγορά προϊόντων AIM, AXE, DOVE, DOVE MEN +CARE, LUX, TRESEMME & ULTREX που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, μπαίνετε στην κλήρωση για μεγάλα δώρα!

Αγοράστε τα προϊόντα online εδώ

ΙΣΧΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: Από 28/03/24 έως 10/04/24.

Πώς συμμετέχω:

    1. Επιλέξτε για τις αγορές σας, προϊόντα AIM, AXE, DOVE, DOVE MEN +CARE, LUX, TRESEMME & ULTREX που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
    2. Με κάθε αγορά προϊόντων που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, με την κάρτα Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ, o πελάτης αποκτά αυτόματα και μία συμμετοχή στο διαγωνισμό.
    3. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών. Ωστόσο, ο έκαστος συμμετέχων μπορεί να κερδίσει μόνο ένα (1) δώρο για όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Οι αγορές που συμμετέχουν ισχύουν μόνο με αποδείξεις λιανικής που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από  28/03/24 έως 10/04/24 και εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι των εταιριών 
ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε και «UNILEVER»

Τα δώρα του διαγωνισμού είναι:

Ο πρώτος (1ος) νικητής, θα κερδίσει ένα διπλό εισιτήριο για τον αγώνα ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΣΚΩΤΙΑ του EURO 2024 που θα λάβει χώρα την 14/06/2024 στο Μόναχο Γερμανίας (21:00 CET).

Το δώρο περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια (μετ’ επιστροφής) Αθήνα-Γερμανία καθώς έως και δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου 4 αστέρων με πρωινό.

Δείτε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό εδώ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ APP

google play storeapple app store