Βρες το κατάστημά σου

Περιβάλλον

Αρχική/Περιβάλλον

Περιβάλλον

Θέλουμε η εταιρεία μας να αποτελεί πρότυπο βιώσιμης ανάπτυξης γι΄αυτό και δεσμευόμαστε να ελαχιστοποιούμε κάθε είδους αρνητική επίδραση της λειτουργίας μας στο περιβάλλον.

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ επιδιώκει τη συστηματική μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος με έμφαση στην πρόληψη της ρύπανσης του περιβάλλοντος, στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, στην περιβαλλοντική συμμόρφωση και στην προώθηση της ενημέρωσης για την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Card cap

Για εμάς στον ΚΡΗΤΙΚΟ, ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Μειώνουμε σταδιακά τα έντυπα φυλλάδιά μας αντικαθιστώντας τα με τα ηλεκτρονικά.

Ανακαλύψτε τα στο kritikos-sm.gr

 Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ... και είναι κάθε μέρα δίπλα σας!

Card cap

The Green City Project

Ανακυκλώνω, συμμετέχω, κερδίζω!

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης & ανακύκλωσης πολιτών THE GREEN CITY. Μέσω του προγράμματος, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να ανακυκλώνουν τα διαχωρισμένα υλικά τους και να αποκτούν άμεσο κέρδος. Ο τύπος και το βάρος των υλικών που προσκομίζουν προς ανακύκλωση, μετατρέπονται σε πόντους που μπορούν να εξαργυρώσουν αποκλειστικά στο eshop. Οι πολίτες ενημερώνονται μέσω της mobile εφαρμογής THE GREEN CITY και παραδίδουν τα υλικά σε Κινητά Πράσινα Σημεία (βαν), που πραγματοποιούν προκαθορισμένα δρομολόγια καθημερινά στην Αττική.

Card cap

Νομοθεσία για τα πλαστικά μιας χρήσης εστίασης

Το Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών αγαθών συγκέντρωσε 8 χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις σε σχέση με τον νόμο για τα μιας χρήσης πλαστικά προϊόντα εστίασης που χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία τροφίμων και ποτών και ο οποίος τίθεται σε εφαρμογή από την 1η Ιανουαρίου 2022. Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις Χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις.