Βρες το κατάστημά σου

Άνθρωπος

Αρχική/Άνθρωπος
Card cap

Ανασκόπηση 2023 για το έργο της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ!

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ αποτελεί ένα αποτελεσματικό, βιώσιμο και επιτυχημένο εκπαιδευτικό φορέα των εργαζομένων της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Στόχος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι ο Άνθρωπος και η Ανάπτυξή του, κάτι που εναρμονίζεται με το όραμα της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, να βρίσκεται κάθε μέρα δίπλα στους πελάτες, τους εργαζομένους και τις τοπικές κοινωνίες, δημιουργώντας ένα περιβάλλον φροντίδας για όλους.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ έγινε η κινητήρια δύναμη πίσω από τη θέσπιση μιας στρατηγικής, με στόχο τη διασφάλιση της δέσμευσης των εργαζομένων και την ενίσχυση της σχέσης εμπιστοσύνης τους με την Εταιρεία. 

Από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ πραγματοποιήθηκαν 458 εκπαιδευτικά τμήματα

 • 4.506 συμμετοχές εργαζομένων
 • 1.355 ώρες σεμιναρίων
 • 13.518 συνολικές ανθρωποώρες εκπαίδευσης

Το 2023 πραγματοποιήσαμε:

 • Θέσπιση θεσμού Υποτροφιών στους μαθητές, παιδιά Εργαζομένων, που επιτυγχάνουν την είσοδό τους σε Ανώτατες Σχολές με χρηματικές βραβεύσεις για τους πρώτους 15 επιτυχόντες μαθητές
 • Παροχή Δωρεάν Εκπαιδευτικού Προγράμματος Θεωρητικής και Εργαστηριακής κατάρτισης για την απόκτηση Αναγνωρισμένου Διπλώματος Κρεοπώλη από την «Meat Pro Academy»
 • Διενέργεια σεμιναρίων στις ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ εργαζομένων
 • Συμφωνία για προνομιακά δίδακτρα για όλα τα έτη φοίτησης στο «Μητροπολιτικό Κολλέγιο» για προσωπικό και τις οικογένειές του Ομίλου ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ σε όλη την Ελλάδα
 • ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ σε συνεργασία με την ORIENTUM, Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας.
 • Διαδικτυακές ενημερώσεις προς νέους και παλιούς εργαζομένους, για το δωρεάν πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης που παρέχει η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ σε συνεργασία με τη «MAXIMA INSURANCE» και το εκτεταμένο δίκτυο ιατρικής κάλυψης που καλύπτει όλη τη χώρα
 • Βράβευση των παλαιοτέρων εργαζομένων της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ με περισσότερα από 25 χρόνια προσφοράς και αφοσίωσης.
 • Πραγματοποίηση Προγράμματος Εκπαίδευσης Αξιολογητών σε συνεργασία με την qmetric, η οποία διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις και κατάλληλη εμπειρία υλοποίησης αντίστοιχων προγραμμάτων, με θέμα Εκπαίδευση Αξιολογητών Κέντρων Αξιολόγησης.
 • Έναρξη του Προγράμματος Έχεις ένα φίλο Κρητικό’, τον Δεκέμβρη 2023, σε συνεργασία με τη HATZI FILAX GROUP, για τα εταιρικά καταστήματα. Στόχος του προγράμματος είναι η επιβράβευση των καταστημάτων που εφαρμόζουν τις καλύτερες πρακτικές ώστε οι πελάτες μπαίνοντας στο κατάστημα να μπορούν να βρουν τον άνθρωπο που καταλαβαίνει τις ανάγκες τους και τους φροντίζει, τους καθοδηγεί στο ράφι και τους βοηθάει να γεμίσουν το καλάθι τους

Διακρίσεις:

 • Διάκριση με το BRONZE AWARD για το έργο PA Triumphant Change Management Program στην κατηγορία με τίτλο Best Change Management Initiatives/Strategy.
 • Διάκριση στα Super Market Awards 2023, με το SILVER AWARD που απέσπασε η Hatzi Filax Group για το έργο ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ.
 • Διάκριση με το GOLD AWARD στα HR Awards 2023 στην κατηγορία με τίτλο Best Internal Use of Academies για το έργο ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, που σχεδίασε και υλοποίησε η HATZI FILAX GROUP
Card cap

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στηρίζει τη δράση «Ανεξάρτητη Δυνατή Ελεύθερη»

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στηρίζει τη δράση «Ανεξάρτητη Δυνατή Ελεύθερη»

# SupportForWomen

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, συμμετέχει και στηρίζει τη δράση "Ανεξάρτητη Δυνατή Ελεύθερη" για κακοποιημένες γυναίκες που έχουν ανάγκη επαγγελματικής αποκατάστασης. Στόχος είναι να δώσει τη δυνατότητα απασχόλησης και οικονομικής ανεξαρτησίας σε γυναίκες που ενώ θέλουν να φύγουν από κακοποιητικό περιβάλλον, δεν μπορούν λόγω οικονομικής δυσχέρειας,

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συμμετέχει στην πρωτοβουλία της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) που έχει τη στήριξη των υπουργείων Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και Προστασίας του Πολίτη. 

Κατά την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας, εκ μέρους της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ συμμετείχαν η Διευθύντρια Στρατηγικής & Μarketing  Ελένη Κεφερλή και ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού Γιώργος Κατωπόδης.

Ειδικά για τις γυναίκες που είναι θύματα έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας, η ΔΥΠΑ έχει δημιουργήσει συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση, στην οποία μπορούν να στείλουν email για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ένταξη σε θέσεις εργασίας: SupportForWomen@dypa.gov.gr

Στη δράση, που έχει πανελλαδική εμβέλεια και καλύπτει τις γυναίκες χωρίς προαπαιτούμενο να είναι εγγεγραμμένες άνεργες, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 33 επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τη Μονάδα Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ, οι οποίες υιοθετώντας τους σκοπούς της, θα παρέχουν σε σύντομο χρονικό διάστημα θέσεις εργασίας στις κακοποιημένες γυναίκες που έχουν ανάγκη επαγγελματικής αποκατάστασης.

Card cap

Δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας!

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ, στο πλαίσιο του Κοινωνικού της έργου, προσέφερε 100 κιβώτια αντισηπτικά, NATURA antiseptic gel στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, με σκοπό την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών.

Η Διεύθυνση του καταστήματος ΚΡΗΤΙΚΟΣ της Κέρκυρας, μετέφερε με μέσα της εταιρείας το αντισηπτικό υλικό και το παρέδωσε στην Διοικήτρια του Γ.Ν.Κέρκυρας, κα Αδαμαντία Εγγλεζοπούλου, η οποία ευχαρίστησε θερμά την εκπρόσωπο της εταιρείας για την πολύτιμη προσφορά.

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ, με πράξεις φροντίδας, στέκεται δίπλα στον συνάνθρωπο και στους φορείς που έχουν ανάγκη από υποστήριξη.

Card cap

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ στηρίζει το έργο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ.

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ στηρίζει το έργο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ μέσω του προγράμματος για τους Πρόσφυγες << Άμεσου Διαλόγου >> προκειμένου να ενημερωθεί το κοινό σχετικά  με τις ανθρωπιστικές δράσεις της Ύπατης Αρμοστείας.

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) είναι ένας παγκόσμιος ανθρωπιστικός οργανισμός με αποστολή να προστατεύει τους Πρόσφυγες.  Από την ίδρυσή της έως σήμερα, με παρουσία σε 134 χώρες, η Ύπατη Αρμοστεία έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να ξαναρχίσουν επιτυχώς τη ζωή τους κι έχει τιμηθεί δύο φορές με το Νόμπελ Ειρήνης, το 1954 και το 1981.

Κάνουμε ένα βήμα μπροστά με την ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που δοκιμάζονται.

Αναλυτικά παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα καταστήματα που θα συμμετέχουν από τις 20/11 έως τις 4/12:ΑΘΗΝΑ Κάτω Πατήσια Αχαρνών 330, ΑΘΗΝΑ Κυψέλης 106, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Εθν. Μακαρίου 41, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ελ. Βενιζέλου 106, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ακτή Θεμιστοκλέους 278, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Ταξιαρχών 9, ΧΑΛΑΝΔΡΙ Ψαρών και Αριστοτέλους, ΘΕΣΣ/ΚΗ Βασιλίσσης Όλγας 58, ΘΕΣΣ/ΚΗ ΕΥΟΣΜΟΣ Καραολή και Δημητρίου 227, ΘΕΣΣ/ΚΗ Καλαμαριά Αλκίονος 3-5, ΘΕΣΣ/ΚΗ Αμπελόκηποι
Μεγ. Αλεξάνδρου 29, ΘΕΣΣ/ΚΗ Ίωνος Δραγούμη 4,  ΘΕΣΣ/ΚΗ Συκιές Ρίγα Φεραίου 108.

Card cap

Συνεχίζουμε για στηρίζουμε το Χαμόγελο του Παιδιού

Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να είμαστε δίπλα στο συνάνθρωπο και να τοποθετούμε τα παιδιά στο επίκεντρο των δράσεων μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τοποθετούμε πάνω από 80 κουμπαράδες σε καταστήματα μας σε όλη την Ελλάδα, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για τη στήριξη και την ενίσχυση κοινωνικού έργου του συγκεκριμένου φορέα.

Αποδεικνύουμε, έτσι έμπρακτα την προσήλωσή μας στον στόχο που έχουμε θέσει, να βρισκόμαστε δίπλα στα παιδιά και τους νέους.

Card cap

Eνισχύουμε τα Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS!

Κάθε παιδί έχει ανάγκη την φροντίδα μας!

Eνισχύουμε τα Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS!

Στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί η ΚΡΗΤΙΚΟΣ και αναγνωρίζοντας την προσφορά του Οργανισμού και τα ουσιαστικά οφέλη για τα παιδιά που χρειάζονται προστασία και φροντίδα, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να είμαστε δίπλα στο συνάνθρωπο και να τοποθετούμε τα παιδιά στο επίκεντρο των δράσεων μας.

Card cap

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ συμμετέχει και φέτος στο Greece Race for the Cure!

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ συμμετέχει και φέτος στο Greece Race for the Cure!

Για 3η συνεχόμενη χρονιά είμαστε δίπλα σε κάθε γενναία γυναίκα που δίνει το δικό της αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Λαμβάνοντας μέρος με πάνω από 200 συμμετοχές, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και όντας από τις μεγάλες ομάδες της φετινής διοργάνωσης, αφιερώνουμε τον μαραθώνιο αυτό σε όσους έτρεξαν, τρέχουν και θα τρέχουν στον δικό τους μεγάλο αγώνα.

ΜΑΖΙ γινόμαστε πιο δυνατοί!

 

Για εμάς στον ΚΡΗΤΙΚΟ ο εθελοντισμός είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ!

Card cap

Η 7η δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας ολοκληρώθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Θριάσιο.

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ, λειτουργώντας με γνώμονα την υπευθυνότητα και την αλληλεγγύη απέναντι στους ανθρώπους της και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο πραγματοποίησε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, με επιτυχία, την 7η Εθελοντική Αιμοδοσία, στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας στη Μαγούλα, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Θριάσιο. 

Η Τράπεζα Αίματος ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός έχει δημιουργηθεί με στόχο να βοηθά συνεχώς να καλυφθούν οι ανάγκες αίματος για όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας και τους στενούς συγγενείς τους.

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ, μετατρέποντας μέσα από την εθελοντική αιμοδοσία την αγάπη προς τον συνάνθρωπο σε πράξη ζωής, συνεχίζει με το κοινωνικό της έργο να γράφει τη δική της ιστορία και να είναι κάθε μέρα δίπλα στους συνανθρώπους της.

Card cap

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ γιόρτασε 1 χρόνο λειτουργίας!

 

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ μαζί με την Hatzi Filax Group γιόρτασε 1 χρόνο λειτουργίας παρουσιάζοντας το έργο της σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Ιουλίου στον χώρο όπου στεγάζεται η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στον Άλιμο.

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ στηρίζει την ανάπτυξη των ανθρώπων της, προσφέροντάς τους ένα πολύτιμο εργαλείο: την εκπαίδευση! Συγκεκριμένα ο απολογισμός του έργου της Ακαδημίας σε αριθμούς : οι συνολικές ώρες εκπαίδευσης έφτασαν τις 20.592, με 21 διαφορετικά εκπαιδευτικά προγράμματα, 195 ώρες σεμινάρια Ηγεσίας για τα στελέχη καθώς και εκπαιδεύσεις διαφόρων ειδικοτήτων.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής απονεμήθηκαν στους εργαζομένους της ΚΡΗΤΙΚΟΣ τα Βραβεία 25ετούς συνεργασίας για την σημαντική συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας. Ακόμη, δόθηκαν 4 βραβεία στα στελέχη που έχουν συνεισφέρει στην ανάπτυξη της εταιρείας σε τομείς όπως: Στρατηγικής ανάπτυξης, Ψηφιακού μετασχηματισμού, Ανάπτυξης δικτύου και Τεχνικής Ανάπτυξης.

Τέλος, επιβραβεύτηκε η ιδιαίτερη συνεισφορά των Εσωτερικών Εκπαιδευτών και των Ambassadors της Ακαδημίας, όπου αποτελούνται από τους ίδιους ανθρώπους της ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Η Ακαδημία ΚΡΗΤΙΚΟΣ αποτελεί μία επιτυχημένη οργάνωση σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων των εργαζόμενών με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε o Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ. κ. Άγγελος Κρητικός, 60 Στελέχη και εργαζόμενοι της εταιρείας.

Card cap

Έχεις πολλά παιδιά να φροντίσεις; Έχεις έναν φίλο ΚΡΗΤΙΚΟ για να υπολογίζεις!

Στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ από τον Απρίλιο του 2022 στηρίζουν έμπρακτα τις πολύτεκνες οικογένειες που είναι μέλη της ΑΣΠΕ και τις τρίτεκνες οικογένειες μέλη ΟΠΟΤΤΕ και ΠΟΤ.

Παρέχοντας 10% άμεση έκπτωση με την κάρτα σε όλα τα είδη για την κάλυψη των βασικών αναγκών τους.

Οι πολύτεκνοι και τρίτεκνοι έχουν την δυνατότητα να ψωνίζουν από τα καταστήματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ όλα τα είδη και να επωφελούνται από έκπτωση 10% στη συνολική τους απόδειξη. Ειδικότερα, η ενέργεια αυτή αφορά σε όλα τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, είδη κρεοπωλείου, ψωμί, τυριά και αλλαντικά κοπής, είδη παντοπωλείου, προσωπικής φροντίδας, καθαριότητας και οικιακής χρήσης.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη προσφορά θα πρέπει να κάνουν χρήση της κάρτας Club.

Διαδικασία ενεργοποίησης της κάρτας Club :

Κάθε μέλος (ΑΣΠΕ, OΠΟΤΤΕ & ΠΟΤ) θα λαμβάνει από τον αντίστοιχο σύλλογο στον οποίο είναι εγγεγραμμένο και ενεργό, την κάρτα Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ με τις οδηγίες ενεργοποίησης.

Για να την ενεργοποίηση της κάρτας Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ θα πρέπει το κάθε μέλος να επισκεφθεί την ενότητα clubcard.kritikos-sm.gr, να συμπληρώσει τα απαιτούμενα στοιχεία και αυτόματα να αποκτήσει την  έκπτωση 10% σε κάθε αγορά τού είτε στα καταστήματα ή στο online eshop ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Με την ενεργοποίηση της κάρτας προστίθενται άμεσα και 20 πόντοι!

Διαδικασία στα ταμεία :

Για την παροχή της έκπτωσης 10% με την κάρτα Club απαιτείται και η επίδειξη της κάρτας πολύτεκνων - τριτέκνων στο ταμείο του καταστήματος.

Η έκπτωση 10% ισχύει στο σύνολο των καταστημάτων και για τις online αγορές και αφαιρείται αυτόματα επί του συνόλου της κάθε συναλλαγής, με μηνιαίο όριο αγορών έως 500€.

Η έμπρακτη αυτή υποστήριξη, η οποία μας κάνει όλους περήφανους, αφορά τα μέλη των συλλόγων πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών και αποτελεί μία ελάχιστη αναγνώριση από όλους μας στην ύψιστης σημασίας συνεισφορά τους στην κοινωνία μας.

Card cap

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ συμμετέχει στην Ανθρωπιστική αποστολή που διοργανώνει η Παρέμβαση Νέων

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στο πλαίσιο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης  στέκεται δίπλα και συμπαραστέκεται στους δοκιμαζόμενους γειτονικούς μας λαούς αναγνωρίζοντας την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που έχει προκαλέσει ο καταστροφικός σεισμός σε Τουρκία και Συρία. Για το σκοπό αυτό, συμμετέχει στην Ανθρωπιστική αποστολή που διοργανώνει η Παρέμβαση Νέων και καλεί τους πολίτες έως τις 27/2/2023 στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στα ειδικά σημεία που έχουν τοποθετηθεί στα καταστήματα της Αττικής με σκοπό την αποστολή τους ως ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους.

Τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, χυμούς αλλά και είδη ατομικής υγιεινής όπως γάντια, γάζες, οινόπνευμα, σαπούνια, βρεφικές κρέμες, αντισηπτικά, μάσκες.

Αναλυτικά παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα καταστήματα: Πέραμα -Λ. Ειρήνης 39,
Πειραΐκή- Ακτή Θεμιστοκλέους 278, Κορυδαλλός-Ταξιαρχών 9, Καλλιθέα -Λασκαρίδου 102, Α. Γλυφάδα -Α. Παπανδρέου 101, Περιστέρι -Ελ. Βενιζέλου 106, Χαλάνδρι - Αριστοτέλους & Παπανικολή, Π.Φάληρο -Κρόνου 26, Άλιμος - Ιωνίας 102, Ηλιούπολη - Εθνάρχου Μακαρίου 41, Άγιος Δημήτριος-Κατσίμπα 52, Πέραμα - Μεγ.Αλεξάνδρου 2, Κυψέλη- Κυψέλης 106, Γαλάτσι-Τραλλέων 114, Παγκράτι -Ευτυχίδου 42, Χαλάνδρι-Κλυταιμνήστρας & Ηρακλείτου 62-64, Αθήνα-Αχαρνών 330, Πετράλωνα - Ιούς 3 & Δαιδαλίδων 28. 

Card cap

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ συμμετέχει στις Ημέρες Καριέρας 2023 στη Helexpo που διοργανώνει ΔΥΠΑ στις 11 & 12 Φεβρουαρίου

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ δίνει δυναμικά το παρών στις Ημέρες Καριέρας 2023 που θα πραγματοποιηθούν στη Helexpo και διοργανώνει η ΔΥΠΑ στις 11 & 12 Φεβρουαρίου , οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μέσα από ζωντανές συνεντεύξεις περισσότερες από 20  ανοιχτές θέσεις εργασίας, αλλά και να ενισχύσουν το επαγγελματικό τους προφίλ ανανεώνοντας το βιογραφικό και την επαγγελματική φωτογραφία τους. Στελέχη της εταιρείας θα βρίσκονται εκεί για να τους γνωρίσουν και να μοιραστούν μαζί τους τις ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης στην ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Card cap

H ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στηρίζει τον οργανισμό «Μπορούμε»

 

Στην ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ είμαστε υπερήφανοι που συμμετείχαμε στο δίκτυο «Διάσωσης & Προσφοράς Τροφίμων» του οργανισμού «Μπορούμε» και για την έμπρακτη στήριξη του μηνύματος «Καμία μερίδα φαγητού χαμένη»! Η  δέσμευση μας για ένα καλύτερο αύριο, προϋποθέτει να στηρίζουμε συνανθρώπους μας που βιώνουν επισιτιστική ανασφάλεια ή ένδεια, και παράλληλα να προστατεύουμε το περιβάλλον. Το 2022 καταφέραμε να προσφέρουμε 3.574 μερίδες φαγητό και να στηρίξουμε επισιτιστικά εκατοντάδες ευπαθείς ομάδες. 

Συνεχίζουμε και το 2023 με στόχο την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών απώλειας τροφίμων, με ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πελατών μας και των προμηθευτών μας.

Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι κάθε μέρα δίπλα σας, για έναν καλύτερο ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ!

Card cap

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ συμμετέχει στη δράση του οργανισμού «Μπορούμε στη Λαϊκή»

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ πιστή στη δέσμευσή της για την αντιμετώπιση της Σπατάλης Τροφίμων φροντίζει για την αναδιανομή των αδιάθετων προϊόντων της, σε συνεργασία με τον οργανισμό «Μπορούμε».

Σκοπός του οργανισμού «Μπορούμε» η μείωση της σπατάλης του πρωτογενούς παραγωγικού τομέα μέσω της αξιοποίησης των αδιάθετων προϊόντων από τους πάγκους των παραγωγών και εμπόρων στις λαϊκές αγορές, με στόχο τη διάθεσή τους υπέρ κοινωφελών φορέων της ίδιας περιοχής για τη στήριξη ατόμων που βρίσκονται σε διατροφική ανασφάλεια.

Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζουμε τη δράση του οργανισμού «Μπορούμε στη Λαϊκή» διαθέτοντας εξοπλισμό για την συλλογή τροφίμων από επιλεγμένη λαϊκή αγορά που γίνονται μερίδες φαγητού για τα ιδρύματα της περιοχής.

Η πρώτη μας δράση ολοκληρώθηκε με την άμεση κινητοποίηση του προσωπικού μας στην πλατεία της Κυψέλης. Με την παροχή καροτσιών από το κατάστημα, η ομάδα εθελοντών συγκέντρωσε κατά προσέγγιση 180 κιλά (περίπου 720 μερίδες φαγητό) αξιοποιήσιμα περισσευούμενα φρούτα και λαχανικά από την τοπική λαϊκή αγορά.

Τα τρόφιμα αυτά προσφέρθηκαν για τη στήριξη ξενώνα της Ιατρικής Παρέμβασης καθώς και του Ασύλου Ανιάτων.

Κοινός μας στόχος η ενδυνάμωση της κοινωνικής αλληλεγγύης στο επίπεδο της γειτονιάς!

Κάθε μέρα δίπλα σας, για έναν καλύτερο ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ!

Card cap

Για εμάς στο ΚΡΗΤΙΚΟ η προσφορά είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

Για εμάς στον ΚΡΗΤΙΚΟ η προσφορά είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, στο πλαίσιο του προγράμματος “Προσφορές που προσφέρουν”, στηρίζουμε το Φιλανθρωπικό σωματείο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΑ. 

Γι’ αυτό και έως τις 26/10 αγοράζοντας τα προϊόντα του φυλλαδίου σε προσφορά από 20% έως 50% φθηνότερα βοηθάτε να συμβάλλουμε μαζί στην κάλυψη βασικών αναγκών του  Φιλανθρωπικού σωματείου ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΑ. 

Card cap

«Εξυπηρέτηση Ατόμων με Οπτική Αναπηρία» της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός σε συνεργασία με την Black Light.

Την Πέμπτη 29/09 ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο κύκλος εκπαιδεύσεων με θέμα «Εξυπηρέτηση Ατόμων με Οπτική Αναπηρία» της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός σε συνεργασία με την Black Light.

Ο σκοπός των εκπαιδεύσεων είναι η εξοικείωση των εργαζομένων μας με την εξυπηρέτηση ατόμων με προβλήματα όρασης και η εκμάθηση τεχνικών ορθής εξυπηρέτησης. Η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός αναγνωρίζει την αναγκαιότητα για μια κοινωνία ανοιχτή και φιλική προς όλους, με την εξυπηρέτηση πελατών και την βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας όλων των πελατών μας, ως μια ενέργεια προς την συμπερίληψη.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν πάνω στους τρόπους εξυπηρέτησης πελατών με οπτική αναπηρία, και να μπουν για λίγο στην θέση τους με την χρήση ειδικής μάσκας και μπαστουνιού. Με την βιωματική αυτή εκπαίδευση οι εργαζόμενοί μας ήρθαν σε επαφή με έναν διαφορετικό για εκείνους τρόπο ζωής και απέκτησαν γνώσεις οι οποίες είναι πολύτιμες τόσο για την κοινωνία όσο και την προσωπική τους ανάπτυξη.

Ευχαριστούμε πολύ την Black Light για την άψογη συνεργασία και την πολύ σημαντική εκπαίδευση που μας παρείχε!

Card cap

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ συμμετέχει και φέτος στο Greece Race for the Cure!

Για εμάς στον ΚΡΗΤΙΚΟ ο εθελοντισμός είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ! Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είμαστε δίπλα σε κάθε γενναία γυναίκα που δίνει το δικό της αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Λαμβάνοντας μέρος με πάνω από 200 συμμετοχές και όντας από τις μεγαλύτερες ομάδες της φετινής διοργάνωσης, αφιερώνουμε το βραβείο μας σε όλους όσους έτρεξαν, τρέχουν και θα τρέχουν στον δικό τους μεγάλο αγώνα! ΜΑΖΙ γινόμαστε πιο δυνατοί!

 

Card cap

Για εμάς στο ΚΡΗΤΙΚΟ η προσφορά είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

Για μία ακόμη φορά, η εταιρεία ΚΡΗΤΙΚΟΣ, στο πλαίσιο του προγράμματος “Προσφορές που προσφέρουν ”, στηρίζει Το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Από τις Πέμπτη 24 Μαρτίου έως Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 επιλέγοντας αγαπημένα προϊόντα σε προσφορά από 20% -50% φθηνότερα βοηθάτε να συμβάλλουμε μαζί στην κάλυψη βασικών αναγκών του οργανισμού ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. 

Card cap

Στηρίζουμε το Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Μέσω της ενέργειας «Κουμπαράς της Ζωής» από τις 21/10 έως και τις 3/11, αγοράζοντας σηματοδοτημένα προϊόντα σε προσφορά με την κάρτα Club Κρητικός, οι καταναλωτές βοήθησαν στην ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, Make-A-Wish Κάνε-Μια- Ευχή Ελλάδος.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ στήριξε το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), εκπληρώνοντας την ευχή της Γεωργίας να αποκτήσει ένα ηλεκτροκίνητο Jeep!

Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία ενός παιδιού και η εκπλήρωση της συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση της σωματικής και συναισθηματικής δύναμης που χρειάζεται ένα παιδί για να αντιμετωπίσει την ασθένειά του.

 Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ, διαχρονικά και με συνέπεια, στέκεται δίπλα σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες. 

 

Card cap

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ, στηρίζει έμπρακτα το Χαμόγελο του Παιδιού με πράξεις ανθρωπιάς δωρίζοντας ένα φορτηγό στο πλαίσιο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Θέλουμε να προσφέρουμε περισσότερα χαμόγελα σε παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί η ΚΡΗΤΙΚΟΣ και αναγνωρίζοντας την προσφορά του Οργανισμού και τα ουσιαστικά οφέλη για τα παιδιά που χρειάζονται προστασία και φροντίδα, προχώρησε σε δωρεά, ενός φορτηγού ψυγείου για τις  ανάγκες του Οργανισμού.

Η ενέργεια αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ενεργειών κοινωνικού χαρακτήρα που υλοποιεί η ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Card cap

Συμμετέχουμε στο Greece Race for the Cure!

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ συμμετέχει για 1η φορά στη διοργάνωση Greece Race For The Cure ® , που θα πραγματοποιηθεί 1,2 & 3 Οκτωβρίου 2021, στηρίζοντας με τον δικό της τρόπο το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και παραμένοντας πιστή στη φιλοσοφία και τις αξίες της που έχουν ως κύριο άξονα τον σεβασμό προς τον άνθρωπο.

Λόγω της κρίσης που προκλήθηκε από την πανδημία του COVID-19, το Race for the Cure ® , η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, μετατρέπεται στο μεγαλύτερο digital αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή τριάντα διοργανώσεων Race for the Cure ® από 22 χώρες.

Οι συμμετέχοντες της ΚΡΗΤΙΚΟΣ, θα παραλάβουν τα μπλουζάκια τους και θα είναι έτοιμοι να τρέξουν το δικό τους αγώνα ώστε να μεταδώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα υπέρ της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της θεραπείας του καρκίνου του μαστού.