Βρες το κατάστημά σου

Άνθρωπος

Αρχική/Άνθρωπος

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ συμβάλει ενεργά στην απασχόληση ατόμων 

49% Γυναίκες

42% Άντρες

44% 20-30 ετών

56%  30-50 ετών

 

Επενδύουμε στην εκπαίδευση των εργαζομένων μας

19.000 ώρες εκπαίδευσης

4.000 ώρες εκπαίδευσής σε καταστήματα

8.099 ώρες σε τάξη

Card cap

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ συμμετέχει στην Ανθρωπιστική αποστολή που διοργανώνει η Παρέμβαση Νέων

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στο πλαίσιο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης  στέκεται δίπλα και συμπαραστέκεται στους δοκιμαζόμενους γειτονικούς μας λαούς αναγνωρίζοντας την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που έχει προκαλέσει ο καταστροφικός σεισμός σε Τουρκία και Συρία. Για το σκοπό αυτό, συμμετέχει στην Ανθρωπιστική αποστολή που διοργανώνει η Παρέμβαση Νέων και καλεί τους πολίτες έως τις 27/2/2023 στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στα ειδικά σημεία που έχουν τοποθετηθεί στα καταστήματα της Αττικής με σκοπό την αποστολή τους ως ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους.

Τρόφιμα μακράς διάρκειας όπως γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, χυμούς αλλά και είδη ατομικής υγιεινής όπως γάντια, γάζες, οινόπνευμα, σαπούνια, βρεφικές κρέμες, αντισηπτικά, μάσκες.

Στο παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε τα καταστήματα:

ΠΕΡΑΜΑ
Λ. ΕΙΡΗΝΗΣ 39, 18863 – 4372
ΠΕΙΡΑΪΚΗ
AKTH ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 278, 18539
ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ
ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ 9, 18120
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ 102, 17676
Α.ΓΛΥΦΑΔΑ
Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 101
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 106
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ & ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ
Π. ΦΑΛΗΡΟ
ΚΡΟΝΟΥ 26 ΦΑΛΗΡΟ
ΑΛΙΜΟΣ ΙΩΝΙΑΣ 112
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 41
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑ 52
ΠΕΡΑΜΑ
ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 2, 18863
ΚΥΨΕΛΗ ΚΥΨΕΛΗΣ 106
ΓΑΛΑΤΣΙ 3 ΤΡΑΛΛΕΩΝ 114
ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΕΥΤΥΧΙΔΟΥ 42
ΧΑΛΑΝΔΡΙ 3
ΚΛΥΤΑΙΜΗΣΤΡΑΣ & ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ 62 -64
ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ 330
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
ΗΟΥΣ32 & ΔΑΙΔΑΛΙΔΩΝ 28
Card cap

Έχεις πολλά παιδιά να φροντίσεις; Έχεις έναν φίλο ΚΡΗΤΙΚΟ για να υπολογίζεις!

Στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ από τον Απρίλιο του 2022 στηρίζουν έμπρακτα τις πολύτεκνες οικογένειες που είναι μέλη της ΑΣΠΕ και τις τρίτεκνες οικογένειες μέλη ΟΠΟΤΤΕ και ΠΟΤ.

Παρέχοντας 10% άμεση έκπτωση με την κάρτα σε όλα τα είδη για την κάλυψη των βασικών αναγκών τους.

Οι πολύτεκνοι και τρίτεκνοι έχουν την δυνατότητα να ψωνίζουν από τα καταστήματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ όλα τα είδη και να επωφελούνται από έκπτωση 10% στη συνολική τους απόδειξη. Ειδικότερα, η ενέργεια αυτή αφορά σε όλα τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, είδη κρεοπωλείου, ψωμί, τυριά και αλλαντικά κοπής, είδη παντοπωλείου, προσωπικής φροντίδας, καθαριότητας και οικιακής χρήσης.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη προσφορά θα πρέπει να κάνουν χρήση της κάρτας Club.

Διαδικασία ενεργοποίησης της κάρτας Club :

Κάθε μέλος (ΑΣΠΕ, OΠΟΤΤΕ & ΠΟΤ) θα λαμβάνει από τον αντίστοιχο σύλλογο στον οποίο είναι εγγεγραμμένο και ενεργό, την κάρτα Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ με τις οδηγίες ενεργοποίησης.

Για να την ενεργοποίηση της κάρτας Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ θα πρέπει το κάθε μέλος να επισκεφθεί την ενότητα clubcard.kritikos-sm.gr, να συμπληρώσει τα απαιτούμενα στοιχεία και αυτόματα να αποκτήσει την  έκπτωση 10% σε κάθε αγορά τού είτε στα καταστήματα ή στο online eshop ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Με την ενεργοποίηση της κάρτας προστίθενται άμεσα και 20 πόντοι!

Διαδικασία στα ταμεία :

Για την παροχή της έκπτωσης 10% με την κάρτα Club απαιτείται και η επίδειξη της κάρτας πολύτεκνων - τριτέκνων στο ταμείο του καταστήματος.

Η έκπτωση 10% ισχύει στο σύνολο των καταστημάτων και για τις online αγορές και αφαιρείται αυτόματα επί του συνόλου της κάθε συναλλαγής, με μηνιαίο όριο αγορών έως 500€.

Η έμπρακτη αυτή υποστήριξη, η οποία μας κάνει όλους περήφανους, αφορά τα μέλη των συλλόγων πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών και αποτελεί μία ελάχιστη αναγνώριση από όλους μας στην ύψιστης σημασίας συνεισφορά τους στην κοινωνία μας.

Card cap

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ συμμετέχει στις Ημέρες Καριέρας 2023 στη Helexpo που διοργανώνει ΔΥΠΑ στις 11 & 12 Φεβρουαρίου

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ δίνει δυναμικά το παρών στις Ημέρες Καριέρας 2023 που θα πραγματοποιηθούν στη Helexpo και διοργανώνει η ΔΥΠΑ στις 11 & 12 Φεβρουαρίου , οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μέσα από ζωντανές συνεντεύξεις περισσότερες από 20  ανοιχτές θέσεις εργασίας, αλλά και να ενισχύσουν το επαγγελματικό τους προφίλ ανανεώνοντας το βιογραφικό και την επαγγελματική φωτογραφία τους. Στελέχη της εταιρείας θα βρίσκονται εκεί για να τους γνωρίσουν και να μοιραστούν μαζί τους τις ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης στην ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Card cap

H ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στηρίζει τον οργανισμό «Μπορούμε»

 

Στην ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ είμαστε υπερήφανοι που συμμετείχαμε στο δίκτυο «Διάσωσης & Προσφοράς Τροφίμων» του οργανισμού «Μπορούμε» και για την έμπρακτη στήριξη του μηνύματος «Καμία μερίδα φαγητού χαμένη»! Η  δέσμευση μας για ένα καλύτερο αύριο, προϋποθέτει να στηρίζουμε συνανθρώπους μας που βιώνουν επισιτιστική ανασφάλεια ή ένδεια, και παράλληλα να προστατεύουμε το περιβάλλον. Το 2022 καταφέραμε να προσφέρουμε 3.574 μερίδες φαγητό και να στηρίξουμε επισιτιστικά εκατοντάδες ευπαθείς ομάδες. 

Συνεχίζουμε και το 2023 με στόχο την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών απώλειας τροφίμων, με ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πελατών μας και των προμηθευτών μας.

Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι κάθε μέρα δίπλα σας, για έναν καλύτερο ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ!

Card cap

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ συμμετέχει στη δράση του οργανισμού «Μπορούμε στη Λαϊκή»

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ πιστή στη δέσμευσή της για την αντιμετώπιση της Σπατάλης Τροφίμων φροντίζει για την αναδιανομή των αδιάθετων προϊόντων της, σε συνεργασία με τον οργανισμό «Μπορούμε».

Σκοπός του οργανισμού «Μπορούμε» η μείωση της σπατάλης του πρωτογενούς παραγωγικού τομέα μέσω της αξιοποίησης των αδιάθετων προϊόντων από τους πάγκους των παραγωγών και εμπόρων στις λαϊκές αγορές, με στόχο τη διάθεσή τους υπέρ κοινωφελών φορέων της ίδιας περιοχής για τη στήριξη ατόμων που βρίσκονται σε διατροφική ανασφάλεια.

Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζουμε τη δράση του οργανισμού «Μπορούμε στη Λαϊκή» διαθέτοντας εξοπλισμό για την συλλογή τροφίμων από επιλεγμένη λαϊκή αγορά που γίνονται μερίδες φαγητού για τα ιδρύματα της περιοχής.

Η πρώτη μας δράση ολοκληρώθηκε με την άμεση κινητοποίηση του προσωπικού μας στην πλατεία της Κυψέλης. Με την παροχή καροτσιών από το κατάστημα, η ομάδα εθελοντών συγκέντρωσε κατά προσέγγιση 180 κιλά (περίπου 720 μερίδες φαγητό) αξιοποιήσιμα περισσευούμενα φρούτα και λαχανικά από την τοπική λαϊκή αγορά.

Τα τρόφιμα αυτά προσφέρθηκαν για τη στήριξη ξενώνα της Ιατρικής Παρέμβασης καθώς και του Ασύλου Ανιάτων.

Κοινός μας στόχος η ενδυνάμωση της κοινωνικής αλληλεγγύης στο επίπεδο της γειτονιάς!

Κάθε μέρα δίπλα σας, για έναν καλύτερο ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ!

Card cap

Για εμάς στο ΚΡΗΤΙΚΟ η προσφορά είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

Για εμάς στον ΚΡΗΤΙΚΟ η προσφορά είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, στο πλαίσιο του προγράμματος “Προσφορές που προσφέρουν”, στηρίζουμε το Φιλανθρωπικό σωματείο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΑ. 

Γι’ αυτό και έως τις 26/10 αγοράζοντας τα προϊόντα του φυλλαδίου σε προσφορά από 20% έως 50% φθηνότερα βοηθάτε να συμβάλλουμε μαζί στην κάλυψη βασικών αναγκών του  Φιλανθρωπικού σωματείου ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΑ. 

Card cap

«Εξυπηρέτηση Ατόμων με Οπτική Αναπηρία» της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός σε συνεργασία με την Black Light.

Την Πέμπτη 29/09 ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο κύκλος εκπαιδεύσεων με θέμα «Εξυπηρέτηση Ατόμων με Οπτική Αναπηρία» της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός σε συνεργασία με την Black Light.

Ο σκοπός των εκπαιδεύσεων είναι η εξοικείωση των εργαζομένων μας με την εξυπηρέτηση ατόμων με προβλήματα όρασης και η εκμάθηση τεχνικών ορθής εξυπηρέτησης. Η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός αναγνωρίζει την αναγκαιότητα για μια κοινωνία ανοιχτή και φιλική προς όλους, με την εξυπηρέτηση πελατών και την βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας όλων των πελατών μας, ως μια ενέργεια προς την συμπερίληψη.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν πάνω στους τρόπους εξυπηρέτησης πελατών με οπτική αναπηρία, και να μπουν για λίγο στην θέση τους με την χρήση ειδικής μάσκας και μπαστουνιού. Με την βιωματική αυτή εκπαίδευση οι εργαζόμενοί μας ήρθαν σε επαφή με έναν διαφορετικό για εκείνους τρόπο ζωής και απέκτησαν γνώσεις οι οποίες είναι πολύτιμες τόσο για την κοινωνία όσο και την προσωπική τους ανάπτυξη.

Ευχαριστούμε πολύ την Black Light για την άψογη συνεργασία και την πολύ σημαντική εκπαίδευση που μας παρείχε!

Card cap

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ συμμετέχει και φέτος στο Greece Race for the Cure!

Για εμάς στον ΚΡΗΤΙΚΟ ο εθελοντισμός είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ! Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είμαστε δίπλα σε κάθε γενναία γυναίκα που δίνει το δικό της αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Λαμβάνοντας μέρος με πάνω από 200 συμμετοχές και όντας από τις μεγαλύτερες ομάδες της φετινής διοργάνωσης, αφιερώνουμε το βραβείο μας σε όλους όσους έτρεξαν, τρέχουν και θα τρέχουν στον δικό τους μεγάλο αγώνα! ΜΑΖΙ γινόμαστε πιο δυνατοί!

 

Card cap

Για εμάς στο ΚΡΗΤΙΚΟ η προσφορά είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

Για μία ακόμη φορά, η εταιρεία ΚΡΗΤΙΚΟΣ, στο πλαίσιο του προγράμματος “Προσφορές που προσφέρουν ”, στηρίζει Το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Από τις Πέμπτη 24 Μαρτίου έως Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 επιλέγοντας αγαπημένα προϊόντα σε προσφορά από 20% -50% φθηνότερα βοηθάτε να συμβάλλουμε μαζί στην κάλυψη βασικών αναγκών του οργανισμού ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. 

Card cap

Στηρίζουμε το Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Μέσω της ενέργειας «Κουμπαράς της Ζωής» από τις 21/10 έως και τις 3/11, αγοράζοντας σηματοδοτημένα προϊόντα σε προσφορά με την κάρτα Club Κρητικός, οι καταναλωτές βοήθησαν στην ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, Make-A-Wish Κάνε-Μια- Ευχή Ελλάδος.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ στήριξε το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), εκπληρώνοντας την ευχή της Γεωργίας να αποκτήσει ένα ηλεκτροκίνητο Jeep!

Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία ενός παιδιού και η εκπλήρωση της συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση της σωματικής και συναισθηματικής δύναμης που χρειάζεται ένα παιδί για να αντιμετωπίσει την ασθένειά του.

 Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ, διαχρονικά και με συνέπεια, στέκεται δίπλα σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες. 

 

Card cap

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ, στηρίζει έμπρακτα το Χαμόγελο του Παιδιού με πράξεις ανθρωπιάς δωρίζοντας ένα φορτηγό στο πλαίσιο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Θέλουμε να προσφέρουμε περισσότερα χαμόγελα σε παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί η ΚΡΗΤΙΚΟΣ και αναγνωρίζοντας την προσφορά του Οργανισμού και τα ουσιαστικά οφέλη για τα παιδιά που χρειάζονται προστασία και φροντίδα, προχώρησε σε δωρεά, ενός φορτηγού ψυγείου για τις  ανάγκες του Οργανισμού.

Η ενέργεια αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ενεργειών κοινωνικού χαρακτήρα που υλοποιεί η ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Card cap

Συμμετέχουμε στο Greece Race for the Cure!

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ συμμετέχει για 1η φορά στη διοργάνωση Greece Race For The Cure ® , που θα πραγματοποιηθεί 1,2 & 3 Οκτωβρίου 2021, στηρίζοντας με τον δικό της τρόπο το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και παραμένοντας πιστή στη φιλοσοφία και τις αξίες της που έχουν ως κύριο άξονα τον σεβασμό προς τον άνθρωπο.

Λόγω της κρίσης που προκλήθηκε από την πανδημία του COVID-19, το Race for the Cure ® , η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, μετατρέπεται στο μεγαλύτερο digital αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή τριάντα διοργανώσεων Race for the Cure ® από 22 χώρες.

Οι συμμετέχοντες της ΚΡΗΤΙΚΟΣ, θα παραλάβουν τα μπλουζάκια τους και θα είναι έτοιμοι να τρέξουν το δικό τους αγώνα ώστε να μεταδώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα υπέρ της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της θεραπείας του καρκίνου του μαστού.