Βρες το κατάστημά σου

Άνθρωπος

Αρχική/Άνθρωπος
Card cap

Για εμάς στο ΚΡΗΤΙΚΟ η προσφορά είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

Για μία ακόμη φορά, η εταιρεία ΚΡΗΤΙΚΟΣ, στο πλαίσιο του προγράμματος “Προσφορές που προσφέρουν ”, στηρίζει Το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Από τις Πέμπτη 24 Μαρτίου έως Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 επιλέγοντας αγαπημένα προϊόντα σε προσφορά από 20% -50% φθηνότερα βοηθάτε να συμβάλλουμε μαζί στην κάλυψη βασικών αναγκών του οργανισμού ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. 

Card cap

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ, στηρίζει έμπρακτα το Χαμόγελο του Παιδιού με πράξεις ανθρωπιάς δωρίζοντας ένα φορτηγό στο πλαίσιο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Θέλουμε να προσφέρουμε περισσότερα χαμόγελα σε παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Στο πλαίσιο ενεργειών Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί η ΚΡΗΤΙΚΟΣ και αναγνωρίζοντας την προσφορά του Οργανισμού και τα ουσιαστικά οφέλη για τα παιδιά που χρειάζονται προστασία και φροντίδα, προχώρησε σε δωρεά, ενός φορτηγού ψυγείου για τις  ανάγκες του Οργανισμού.

Η ενέργεια αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ενεργειών κοινωνικού χαρακτήρα που υλοποιεί η ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Card cap

Στηρίζουμε το Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Μέσω της ενέργειας «Κουμπαράς της Ζωής» από τις 21/10 έως και τις 3/11, αγοράζοντας σηματοδοτημένα προϊόντα σε προσφορά με την κάρτα Club Κρητικός, οι καταναλωτές βοήθησαν στην ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, Make-A-Wish Κάνε-Μια- Ευχή Ελλάδος.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ στήριξε το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), εκπληρώνοντας την ευχή της Γεωργίας να αποκτήσει ένα ηλεκτροκίνητο Jeep!

Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία ενός παιδιού και η εκπλήρωση της συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση της σωματικής και συναισθηματικής δύναμης που χρειάζεται ένα παιδί για να αντιμετωπίσει την ασθένειά του.

 Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ, διαχρονικά και με συνέπεια, στέκεται δίπλα σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες. 

 

Card cap

Συμμετέχουμε στο Greece Race for the Cure!

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ συμμετέχει για 1η φορά στη διοργάνωση Greece Race For The Cure ® , που θα πραγματοποιηθεί 1,2 & 3 Οκτωβρίου 2021, στηρίζοντας με τον δικό της τρόπο το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και παραμένοντας πιστή στη φιλοσοφία και τις αξίες της που έχουν ως κύριο άξονα τον σεβασμό προς τον άνθρωπο.

Λόγω της κρίσης που προκλήθηκε από την πανδημία του COVID-19, το Race for the Cure ® , η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, μετατρέπεται στο μεγαλύτερο digital αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή τριάντα διοργανώσεων Race for the Cure ® από 22 χώρες.

Οι συμμετέχοντες της ΚΡΗΤΙΚΟΣ, θα παραλάβουν τα μπλουζάκια τους και θα είναι έτοιμοι να τρέξουν το δικό τους αγώνα ώστε να μεταδώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα υπέρ της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της θεραπείας του καρκίνου του μαστού.

Με αυτόν τον τρόπο, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ υποστηρίζει ενεργά αυτήν τη μεγάλη γιορτή επικοινωνώντας δυνατά το μήνυμα της αισιοδοξίας, της ελπίδας και της ζωής, δίπλα σε κάθε γενναία γυναίκα που δίνει το δικό της αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.