Βρες το κατάστημά σου

Προνόμια Club Card ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Αρχική/Προνόμια Club Card ΚΡΗΤΙΚΟΣ
Card cap

Προνόμια Club Card ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Αποκτήστε την κάρτα Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ και γίνετε επίσημα μέλη της Οικογένειάς μας!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και σας ανταμείβουμε προσφέροντάς σας ό,τι καλύτερο έχει να δώσει ο τόπος μας και... μοναδικά προνόμια, κάθε μέρα δίπλα σας!

Πως αποκτάτε την κάρτα Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Την αποκτάτε εύκολα και γρήγορα, για να κερδίζετε σε κάθε σας αγορά:

  • σε οποιοδήποτε κατάστημα μας
  • μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή
  • σκανάρωντας το QR code ή μέσω της σελίδας εδώ

Προνόμια της κάρτας Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Η κάρτα Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ, σας προσφέρει προνόμια, οφέλη και φυσικά ευκολία! Κάθε φορά που πραγματοποιείτε τις αγορές σας με την κάρτα σας σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα ΚΡΗΤΙΚΟΣ ή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, κερδίζετε πόντους:

Για κάθε 2€ αγορών, κερδίζετε 1 πόντο. Μόλις συμπληρώσετε 500 πόντους κερδίζετε 5€, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε άμεσα.

Επίσης, μπορείτε να συγκεντρώσετε extra πόντους από:

  • Προσφορές σε προϊόντα και κατηγορίες προϊόντων.
  • Κληρώσεις, διαγωνισμούς και άλλες ειδικές ενέργειες που πραγματοποιούμε είτε στα φυσικά μας καταστήματα ή σε άλλα εταιρικά μέσα επικοινωνίας (π.χ. εταιρικό site, κοινωνικά δίκτυα).

Ενεργοποίηση κάρτας Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Για να  ενεργοποιήσετε* την ΚΑΡΤΑ Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ, επισκεφτείτε το www.kritikos-sm.gr, στην ενότητα Club Card μέσα στις επόμενες 30 μέρες από την παραλαβή της και ξεκινήστε να συλλέγετε αυτόματα πόντους σε κάθε συναλλαγή και να επωφελείστε από τα μοναδικά προνόμια της ΚΑΡΤΑΣ σας. Με την ενεργοποίηση της κάρτας σας κερδίζετε άμεσα 20 πόντους!

Δημιουργία Ψηφιακής κάρτας Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Για να δημιουργήσετε την νέα ψηφιακή σας κάρτα, σκανάρετε το QR code ή μπείτε στο https://kritikos-sm.gr/digital-cards ακολουθήστε τα βήματα, αποκτήστε και προσθέστε την κάρτα club στο google wallet ή iOS wallet του κινητού σας για να την έχετε πάντα μαζί  σας χωρίς να απαιτείται το ΚΡΗΤΙΚΟΣ app ή ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο.

Εάν είστε ήδη μέλος μπορείτε να επιλέξετε την μετατροπή της φυσικής σας κάρτας σε ψηφιακή  στο https://kritikos-sm.gr/digital-cards για να απολαμβάνετε τις καθημερινές σας αγορές με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία.

*Οι κάρτες για τις οποίες δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ενεργοποίησης στο www.kritikos-sm.gr, στην ενότητα Club Card, δεν θα μπορούν να επωφελούνται των προνομίων του προγράμματος.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στα τηλέφωνα: 2105558832, 801 11232425 (από σταθερό με χρέωση αστικής μονάδας) ή στο email: customer.service@anedik.com.gr.

Card cap