Βρες το κατάστημά σου

Franchise ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Αρχική/Franchise ΚΡΗΤΙΚΟΣ
Card cap

H ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ έχοντας ως στρατηγικό στόχο τη συνεχή ανάπτυξη και την προσαρμογή στα νέα ανταγωνιστικά δεδομένα, ανέπτυξε και εξελίσσει διαρκώς ένα οργανωμένο δίκτυο franchise, στηρίζοντας τη νέα επιχειρηματικότητα, απευθυνόμενη σε ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και διάθεση για επιτυχία.

Το Franchise ΚΡΗΤΙΚΟΣ αποτελεί την ιδανική επιλογή για νέους και υπάρχοντες επιχειρηματίες που επιθυμούν να επενδύσουν σε ένα κλάδο ανθεκτικό με προοπτικές και δυναμική, έχοντας την υποστήριξη ενός έμπειρου και επιτυχημένου ομίλου.

Μάθετε σήμερα περισσότερα για τα οφέλη, τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες που προσφέρει μια συνεργασία με την αλυσίδα ΚΡΗΤΙΚΟΣ επικοινωνώντας με το Τμήμα Ανάπτυξης Franchise ΚΡΗΤΙΚΟΣ:

Διεύθυνση Franchise
κ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
Τηλ: 2105558832
Κινητό: 6957216853
e-mail: franchise@anedik.com.gr 

Εκμετάλλευση Ακινήτων
κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Τηλ: 2105558832
Κινητό: 6977592789
e-mail: properties@anedik.com.gr

Είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε βήμα βήμα και σε ό,τι χρειαστεί η κοινή μας πορεία, θα είμαστε… κάθε μέρα δίπλα σας.

Card cap

ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

H ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα Supermarket με διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια.

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία της το 1948, τη χρονιά που ο Ανδρέας Κρητικός ίδρυσε το πρώτο του παντοπωλείο στην Αίγινα. Οι τρεις γιοι του εξέλιξαν την επιχείρηση που σήμερα αριθμεί περισσότερα από 450 καταστήματα σε 37 νομούς της χώρας, 6 κέντρα διανομής και πάνω από 3500 εργαζόμενους. Με την υπογραφή «Κάθε μέρα δίπλα σας», η αλυσίδα υπογραμμίζει τις αξίες της: την υψηλή ποιότητα, την καθημερινή οικονομία και τη φιλική εξυπηρέτηση.

Η καθημερινή υποστήριξη, η συνεργασία, η ευελιξία, η εμπιστοσύνη στους ανθρώπους για την επίλυση κάθε δυσκολίας, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για παραγωγικές συνεργασίες που αντέχουν στο χρόνο και ενισχύουν την αποτελεσματικότητα σε κάθε τομέα.

Μάθετε σήμερα περισσότερα για τα οφέλη, τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες που προσφέρει μια συνεργασία με την αλυσίδα ΚΡΗΤΙΚΟΣ επικοινωνώντας με το Τμήμα Ανάπτυξης Franchise ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Card cap

Μοντέλα Συνεργασίας

Καταστήματα 200-250m2 με μικρό αποθηκευτικό χώρο σε αστικές περιοχές και περιφέρεια που εστιάζουν στη γρήγορη εξυπηρέτηση, στην ποικιλία προϊόντων και στις χαμηλές τιμές πώλησης.

Ο Συνεργάτης μας έχει στη διάθεσή του το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών της αλυσίδας και με ένα σύγχρονο σχεδιασμό καταστήματος προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών. Αποτελεί την ιδανική πρόταση στον κλάδο με το χαμηλότερο κόστος επένδυσης και εγγύηση επενδυμένου κεφαλαίου.

Μικρά και οργανωμένα καταστήματα 80-100m2 με μικρό αποθηκευτικό χώρο και με φιλικό-οικείο χαρακτήρα που καλύπτουν τις βασικές ανάγκες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές. Λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο, προσφέρουν ταχύτητα και ευκολία αγορών και χαρακτηρίζονται για την απλότητα στη λειτουργία τους και την εύκολη διαχείριση. Διαθέτουν 3.000 - 3.500 επιλεγμένους κωδικούς υψηλής κυκλοφορίας και υποστηρίζονται με δυναμικό εμπορικό πλάνο marketing & πωλήσεων που συγκλίνει με εκείνο της ΚΡΗΤΙΚΟΣ, απολαμβάνοντας τα προνόμια και τη δυναμική της αλυσίδας.

Εστιάζουν στην προσωπική εξυπηρέτησή και αποτελούν την πιο επιτυχημένη επιχειρηματική επιλογή για Συνεργάτες με απασχόληση στο κατάστημα.

Card cap

Τα οφέλη συνεργασίας Franchise ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Τεχνογνωσία -Υποδομές

 • Σχεδιασμός καταστήματος και αρχιτεκτονική μελέτη.
 • Τεχνογνωσία στο στήσιμο και την οργάνωση του καταστήματος.
 • Εφαρμογή ενιαίας εταιρικής ταυτότητας.
 • Υλοποίηση σύγχρονων προγραμμάτων επικοινωνίας και προώθησης πωλήσεων.
 • Πλήρης γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας.

Υποστήριξη

 • Αρχική και συνεχής εκπαίδευση.
 • Συνεχής υποστήριξη λειτουργίας του καταστήματος με παροχή εμπορικής, διοικητικής και οικονομικής τεχνογνωσίας.
 • Ανταγωνιστικό πλάνο
 • Marketing & Πωλήσεων. Πλήρες προωθητικό υλικό. Ισχυρή παρουσία στα media.
 • Άμεση επίλυση των προβλημάτων στην καθημερινή λειτουργία του καταστήματος με προσωπική υποστήριξη.

Συνεργασία

Το χαμηλότερο κόστος επένδυσης franchise με προτάσεις συνεργασίας για κάθε προφίλ επενδυτή.

 • Δυνατότητα χρηματοδότησης στην αρχική επένδυση.
 • Επένδυση χαμηλού ρίσκου και εγγύηση επενδυμένου κεφαλαίου.
 • Τα χαμηλότερα entry fee, ελάχιστα έως μηδενικά royalties και χωρίς κόστη μεταφορικών.
 • Πολυετής εμπειρία, αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα με υψηλό ποσοστό κέρδους.
 • Αποκλειστικότητα συνεργασίας.
 • Πανελλαδικά αναγνωρίσιμο brand name.

 

Είμαστε δίπλα σας, για να κάνουμε την επιχειρηματική σας επιλογή, επιτυχία!

Στείλε μας Email