Βρες το κατάστημά σου

Ακαδημία

Αρχική/Ακαδημία
Card cap

Ανασκόπηση 2023 για το έργο της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ!

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ αποτελεί ένα αποτελεσματικό, βιώσιμο και επιτυχημένο εκπαιδευτικό φορέα των εργαζομένων της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Στόχος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι ο Άνθρωπος και η Ανάπτυξή του, κάτι που εναρμονίζεται με το όραμα της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, να βρίσκεται κάθε μέρα δίπλα στους πελάτες, τους εργαζομένους και τις τοπικές κοινωνίες, δημιουργώντας ένα περιβάλλον φροντίδας για όλους.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ έγινε η κινητήρια δύναμη πίσω από τη θέσπιση μιας στρατηγικής, με στόχο τη διασφάλιση της δέσμευσης των εργαζομένων και την ενίσχυση της σχέσης εμπιστοσύνης τους με την Εταιρεία. 

Από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ πραγματοποιήθηκαν 458 εκπαιδευτικά τμήματα

 • 4.506 συμμετοχές εργαζομένων
 • 1.355 ώρες σεμιναρίων
 • 13.518 συνολικές ανθρωποώρες εκπαίδευσης

Το 2023 πραγματοποιήσαμε:

 • Θέσπιση θεσμού Υποτροφιών στους μαθητές, παιδιά Εργαζομένων, που επιτυγχάνουν την είσοδό τους σε Ανώτατες Σχολές με χρηματικές βραβεύσεις για τους πρώτους 15 επιτυχόντες μαθητές
 • Παροχή Δωρεάν Εκπαιδευτικού Προγράμματος Θεωρητικής και Εργαστηριακής κατάρτισης για την απόκτηση Αναγνωρισμένου Διπλώματος Κρεοπώλη από την «Meat Pro Academy»
 • Διενέργεια σεμιναρίων στις ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ εργαζομένων
 • Συμφωνία για προνομιακά δίδακτρα για όλα τα έτη φοίτησης στο «Μητροπολιτικό Κολλέγιο» για προσωπικό και τις οικογένειές του Ομίλου ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ σε όλη την Ελλάδα
 • ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ σε συνεργασία με την ORIENTUM, Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας.
 • Διαδικτυακές ενημερώσεις προς νέους και παλιούς εργαζομένους, για το δωρεάν πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης που παρέχει η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ σε συνεργασία με τη «MAXIMA INSURANCE» και το εκτεταμένο δίκτυο ιατρικής κάλυψης που καλύπτει όλη τη χώρα
 • Βράβευση των παλαιοτέρων εργαζομένων της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ με περισσότερα από 25 χρόνια προσφοράς και αφοσίωσης.
 • Πραγματοποίηση Προγράμματος Εκπαίδευσης Αξιολογητών σε συνεργασία με την qmetric, η οποία διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις και κατάλληλη εμπειρία υλοποίησης αντίστοιχων προγραμμάτων, με θέμα Εκπαίδευση Αξιολογητών Κέντρων Αξιολόγησης.
 • Έναρξη του Προγράμματος Έχεις ένα φίλο Κρητικό’, τον Δεκέμβρη 2023, σε συνεργασία με τη HATZI FILAX GROUP, για τα εταιρικά καταστήματα. Στόχος του προγράμματος είναι η επιβράβευση των καταστημάτων που εφαρμόζουν τις καλύτερες πρακτικές ώστε οι πελάτες μπαίνοντας στο κατάστημα να μπορούν να βρουν τον άνθρωπο που καταλαβαίνει τις ανάγκες τους και τους φροντίζει, τους καθοδηγεί στο ράφι και τους βοηθάει να γεμίσουν το καλάθι τους

Διακρίσεις:

 • Διάκριση με το BRONZE AWARD για το έργο PA Triumphant Change Management Program στην κατηγορία με τίτλο Best Change Management Initiatives/Strategy.
 • Διάκριση στα Super Market Awards 2023, με το SILVER AWARD που απέσπασε η Hatzi Filax Group για το έργο ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ.
 • Διάκριση με το GOLD AWARD στα HR Awards 2023 στην κατηγορία με τίτλο Best Internal Use of Academies για το έργο ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, που σχεδίασε και υλοποίησε η HATZI FILAX GROUP
Card cap

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Ακαδημία ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Ξεκίνημα μιας νέας εποχής εξέλιξης για όλους τους ανθρώπους μας, με την Ακαδημία ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Σε έναν κόσμο που συνεχώς εξελίσσεται, ο Όμιλος ΚΡΗΤΙΚΟΣ μένει πιστός στην αποστολή να εξυπηρετεί τους πελάτες του και να υποστηρίζει τις ανάγκες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι σήμερα, προβαίνει σε μια σημαντική πρωτοβουλία για τους ανθρώπους του και για το μέλλον του customer experience δημιουργώντας την Ακαδημία ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Πρόκειται για έναν εσωτερικό εκπαιδευτικό φορέα, ο οποίος θα φροντίζει για την εξέλιξη των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση και θα στοχεύει στην πληρέστερη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση.

Μέσω της Ακαδημίας, προσφέρεται μια ολοκληρωμένη εμπειρία ανάπτυξης σε όλες τις ομάδες και τους εργαζομένους. Παράλληλα, καλλιεργείται μια ενιαία εταιρική κουλτούρα, η οποία θα προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες (προγράμματα customer experience) και θα ενισχύει το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και πρωτοβουλίας (προγράμματα employee experience). Και το σημαντικότερο, μέσα από διαδικασίες που ευθυγραμμίζονται απόλυτα με το όραμα, τις αξίες, τους στόχους και το τρίπτυχο του Ομίλου ΚΡΗΤΙΚΟΣ: 

Οι Άνθρωποί μας – Οι Πελάτες μας – Ο Όμιλός μας.  

Με εκπαίδευση σε 30 διαφορετικές θεματικές ενότητες από 8 διαφορετικούς κύκλους, οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν δεξιότητες διοίκησης, ηγεσίας ενώ θα τους δοθεί η ευκαιρία μελλοντικής εξέλιξης μέσα στον Όμιλο. Σε επίπεδο ομάδων, θα αυξηθεί η αποτελεσματικότητα των διαδικασιών αλλά και όλων των ανθρώπων με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.  

Την υλοποίηση της Ακαδημίας ΚΡΗΤΙΚΟΣ αναλαμβάνει η Hatzi Filax Group. Mε πολυετή εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό, εξειδικεύεται στον σχεδιασμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων που έχουν ως επίκεντρο τους ανθρώπους, με την ανάπτυξη soft και hard skills, και την εφαρμογή μοντέλων customer experience. Υπεύθυνη για την εκπόνηση του προγράμματος είναι η Χάτζη Σκευοφύλακα, CEO και Founder της Hatzi FilaxGroup.   

Η Ακαδημία ΚΡΗΤΙΚΟΣ αποτελεί ακόμη ένα αναμφισβήτητο παράδειγμα της πίστης του Ομίλου στο «μαζί», αλλά και το πόσο καταλυτικοί είναι ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά… για το μέλλον, την εξέλιξη και την ανάπτυξη του Ομίλου.