Βρες το κατάστημά σου

Συνεργασίες

Αρχική/Συνεργασίες
Card cap

Κέρδίσε έως 6% σε yellows με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς!

Αυτό τον Μάρτιο, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, στα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ κερδίζεις έως 6% σε yellows με τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης!

Ισχύει για συναλλαγές από 30€ και άνω. Μάθε περισσότερα yellow.piraeusbank.gr 

Card cap

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ συμμετέχει στο πρόγραμμα Yellow της Τράπεζας Πειραιώς

Κέρδισε έως x10 yellows, με τις αγορές σου στα συνεργαζόμενα super market Κρητικός ή/και εξαργύρωσε το σύνολο ή μέρος των yellows που έχεις διαθέσιμα για να μειώσεις την τελική αξία της αγοράς σου.

Για κάθε 1€ συναλλαγής κερδίζεις:

  • Με τις Πιστωτικές κάρτες: x10 yellows
  • Με τις Προπληρωμένες κάρτες: x10 yellows
  • Με τις Χρεωστικές κάρτες: x5 yellows

Μην ξεχνάς! Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσεις κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης!

Περισσότερες πληροφορίες στο yellow.piraeusbank.gr

Card cap

Έχεις πολλά παιδιά να φροντίσεις; Έχεις έναν φίλο ΚΡΗΤΙΚΟ για να υπολογίζεις!

Στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ από τον Απρίλιο του 2022 στηρίζουν έμπρακτα τις πολύτεκνες οικογένειες που είναι μέλη της ΑΣΠΕ και τις τρίτεκνες οικογένειες μέλη ΟΠΟΤΤΕ και ΠΟΤ.

Παρέχοντας 10% άμεση έκπτωση με την κάρτα σε όλα τα είδη για την κάλυψη των βασικών αναγκών τους.

Οι πολύτεκνοι και τρίτεκνοι έχουν την δυνατότητα να ψωνίζουν από τα καταστήματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ όλα τα είδη και να επωφελούνται από έκπτωση 10% στη συνολική τους απόδειξη. Ειδικότερα, η ενέργεια αυτή αφορά σε όλα τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, είδη κρεοπωλείου, ψωμί, τυριά και αλλαντικά κοπής, είδη παντοπωλείου, προσωπικής φροντίδας, καθαριότητας και οικιακής χρήσης.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη προσφορά θα πρέπει να κάνουν χρήση της κάρτας Club.

Διαδικασία ενεργοποίησης της κάρτας Club :

Κάθε μέλος (ΑΣΠΕ, OΠΟΤΤΕ & ΠΟΤ) θα λαμβάνει από τον αντίστοιχο σύλλογο στον οποίο είναι εγγεγραμμένο και ενεργό, την κάρτα Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ με τις οδηγίες ενεργοποίησης.

Για να την ενεργοποίηση της κάρτας Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ θα πρέπει το κάθε μέλος να επισκεφθεί την ενότητα clubcard.kritikos-sm.gr, να συμπληρώσει τα απαιτούμενα στοιχεία και αυτόματα να αποκτήσει την  έκπτωση 10% σε κάθε αγορά τού είτε στα καταστήματα ή στο online eshop ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Με την ενεργοποίηση της κάρτας προστίθενται άμεσα και 20 πόντοι!

Διαδικασία στα ταμεία :

Για την παροχή της έκπτωσης 10% με την κάρτα Club απαιτείται και η επίδειξη της κάρτας πολύτεκνων - τριτέκνων στο ταμείο του καταστήματος.

Η έκπτωση 10% ισχύει στο σύνολο των καταστημάτων και για τις online αγορές και αφαιρείται αυτόματα επί του συνόλου της κάθε συναλλαγής, με μηνιαίο όριο αγορών έως 500€.

Η έμπρακτη αυτή υποστήριξη, η οποία μας κάνει όλους περήφανους, αφορά τα μέλη των συλλόγων πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών και αποτελεί μία ελάχιστη αναγνώριση από όλους μας στην ύψιστης σημασίας συνεισφορά τους στην κοινωνία μας.