Μεσογειακή Διατροφή την Άνοιξη: Γεύση στο πιάτο!
Η Άνοιξη είναι η εποχή που η φύση ξυπνά, γεμίζει χρώματα και αρώματα και μαζί της ανανεώνεται και η διατροφή μας.
Η μεσογειακή κουζίνα, γνωστή για την ισορροπία και τη νοστιμιά της, προσαρμόζεται φυσικά στην εποχικότητα, φέρνοντας στο τραπέζι μας όλη τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια της άνοιξης.
Αν η Άνοιξη ήταν πιάτο, θα ήταν μια πολύχρωμη σαλάτα με φρέσκα μυρωδικά, τραγανά λαχανικά και μια πινελιά λεμονιού. Θα ήταν ένα ελαφρύ αλλά γεμάτο γεύση ψάρι ψημένο σε φύλλα λεμονιάς ή ένα πιάτο με μαγειρεμένα χόρτα και κατσικίσιο τυρί.
Τι αλλάζει την Άνοιξη στη μεσογειακή διατροφή;
Η Μεσογειακή Διατροφή την Άνοιξη δεν είναι μόνο θρεπτική αλλά και μια ευκαιρία να απολαύσουμε την εποχικότητα των τροφίμων, ενισχύοντας την υγεία και τη γευστική μας απόλαυση.
Ας εκμεταλλευτούμε τις φρέσκες πρώτες ύλες και ας φέρουμε την Άνοιξη στο τραπέζι μας!