Βρες το κατάστημά σου
Card cap

Σχεδιάζοντας το μενού της εβδομάδας

09 Ιούνιος, 2022

Σχεδιάζοντας το μενού της εβδομάδας σκεφτόμαστε τι θέλουμε να καταναλώσουμε και να μαγειρέψουμε και υπολογίζουμε τις μερίδες που περίπου χρειάζονται για να υπάρχει διαθεσιμότητα όλες τις ημέρες.

Κοτόπουλο ως βραστό ή ψητό ή σε μπιφτέκι ή μαγειρευτό για πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας. Προτιμήστε απλώς συχνότερα άπαχα κομμάτια!

Και τέλος… κόκκινο κρέας π.χ. φιλέτο μοσχαρίσιο ή μπιφτέκι ή κιμάς για μακαρόνια, ως η βασικότερη πηγή, καλά απορροφήσιμου, σιδήρου. Και εδώ βέβαια, εστιάζουμε συχνότερα σε άπαχες εκδοχές (π.χ. κόντρα φιλέτο)

Συνολικά λοιπόν, ο καλύτερος τρόπος για να είναι ο κατάλογος αγορών μας πλήρης με τροφές από όλες τις ομάδες τροφίμων, είναι ο σωστός προγραμματισμός. Για να μη φεύγετε λοιπόν από το σούπερ μάρκετ ξεχνώντας τα…. βασικά, η αφιέρωση λίγων μόνο λεπτών πριν, θα κάνει τη διαφορά στην οργάνωση των αγορών σας.

Το Ταξίδι της Μεσογειακής Διατροφής

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ APP

google play storeapple app store