Βρες το κατάστημά σου
Card cap

10% έκπτωση σε όλες τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες της χώρας μας!

19 Οκτώβριος, 2022

10% έκπτωση σε όλες τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες της χώρας μας

Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε με την ενεργειακή και οικονομική κρίση να μας επηρεάζει όλους, στην ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να βρισκόμαστε κάθε μέρα δίπλα στους ανθρώπους και τις οικογένειες που το έχουν περισσότερο ανάγκη, με ενέργειες που τους στηρίζουν έμπρακτα.

Γι’ αυτό και παρέχουμε σε όλες τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, 10% έκπτωση για τις αγορές τους από τα καταστήματά μας με τη χρήση της κάρτας Club. Στην έκπτωση περιλαμβάνονται φρέσκα φρούτα και λαχανικά, είδη κρεοπωλείου, ψωμί, τυριά και αλλαντικά κοπής, είδη παντοπωλείου, προσωπικής φροντίδας, καθαριότητας και οικιακής χρήσης. Όλα όσα έχει ανάγκη δηλαδή μια οικογένεια καθημερινά.

Η έμπρακτη αυτή υποστήριξη, η οποία μας κάνει όλους υπερήφανους, αφορά τις πολύτεκνες οικογένειες που είναι εγγεγραμμένα μέλη της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος Α.Σ.Π.Ε. και τις τρίτεκνες οικογένειες μέλη της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε και της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων Π.Ο.Τ, αποτελεί μία ελάχιστη αναγνώριση από όλους μας στην ύψιστης σημασίας συνεισφορά τους στην κοινωνία μας.

Γιατί εμείς στον ΚΡΗΤΙΚΟ, την κοινωνική υπευθυνότητα την αποδεικνύουμε με πράξεις.

Τελευταίες Δημοσιεύσεις