Βρες το κατάστημά σου
Card cap

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

13 Οκτώβριος, 2022

Ξεκίνημα μιας νέας εποχής εξέλιξης για όλους τους ανθρώπους μας, με την Ακαδημία ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Σε έναν κόσμο που συνεχώς εξελίσσεται, ο Όμιλος ΚΡΗΤΙΚΟΣ μένει πιστός στην αποστολή να εξυπηρετεί τους πελάτες του και να υποστηρίζει τις ανάγκες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έτσι σήμερα, προβαίνει σε μια σημαντική πρωτοβουλία για τους ανθρώπους του και για το μέλλον του customer experience δημιουργώντας την Ακαδημία ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Πρόκειται για έναν εσωτερικό εκπαιδευτικό φορέα, ο οποίος θα φροντίζει για την εξέλιξη των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση και θα στοχεύει στην πληρέστερη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση.

Μέσω της Ακαδημίας, προσφέρεται μια ολοκληρωμένη εμπειρία ανάπτυξης σε όλες τις ομάδες και τους εργαζομένους. Παράλληλα, καλλιεργείται μια ενιαία εταιρική κουλτούρα, η οποία θα προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες (προγράμματα customer experience) και θα ενισχύει το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και πρωτοβουλίας (προγράμματα employee experience). Και το σημαντικότερο, μέσα από διαδικασίες που ευθυγραμμίζονται απόλυτα με το όραμα, τις αξίες, τους στόχους και το τρίπτυχο του Ομίλου ΚΡΗΤΙΚΟΣ: 

Οι Άνθρωποί μας – Οι Πελάτες μας – Ο Όμιλός μας.  

Με εκπαίδευση σε 30 διαφορετικές θεματικές ενότητες από 8 διαφορετικούς κύκλους, οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν δεξιότητες διοίκησης, ηγεσίας ενώ θα τους δοθεί η ευκαιρία μελλοντικής εξέλιξης μέσα στον Όμιλο. Σε επίπεδο ομάδων, θα αυξηθεί η αποτελεσματικότητα των διαδικασιών αλλά και όλων των ανθρώπων με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.  

Την υλοποίηση της Ακαδημίας ΚΡΗΤΙΚΟΣ αναλαμβάνει η Hatzi Filax Group. Mε πολυετή εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό, εξειδικεύεται στον σχεδιασμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων που έχουν ως επίκεντρο τους ανθρώπους, με την ανάπτυξη soft και hard skills, και την εφαρμογή μοντέλων customer experience. Υπεύθυνη για την εκπόνηση του προγράμματος είναι η Χάτζη Σκευοφύλακα, CEO και Founder της Hatzi FilaxGroup.   

Η Ακαδημία ΚΡΗΤΙΚΟΣ αποτελεί ακόμη ένα αναμφισβήτητο παράδειγμα της πίστης του Ομίλου στο «μαζί», αλλά και το πόσο καταλυτικοί είναι ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά… για το μέλλον, την εξέλιξη και την ανάπτυξη του Ομίλου.  

Τελευταίες Δημοσιεύσεις