Βρες το κατάστημά σου
Card cap

ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ: Νέα καμπάνια «Έχεις έναν φίλο Κρητικό»

18 Οκτώβριος, 2023

                             

                           ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ: Νέα καμπάνια «Έχεις έναν φίλο Κρητικό»

Η νέα καμπάνια της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ έρχεται να ανανεώσει και να ενδυναμώσει την υπόσχεση των super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ προς τους πελάτες του, «κάθε μέρα δίπλα σας», με μια φρέσκια ματιά που ταιριάζει στο σήμερα του brand αλλά και των καταναλωτών. Σε μια εποχή που οι καταναλωτές αναζητούν τους τρόπους για να διατηρήσουν το επίπεδο ζωής τους σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον, ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι εδώ για να δώσει απαντήσεις. Απλά και καθαρά, με ειλικρίνεια και αισιοδοξία. Και κυρίως, απαντήσεις που μεταφράζονται σε ανθρώπινη υποστήριξη και φροντίδα, σαν αυτή που θα έδινε ένας φίλος.

Αυτή ακριβώς την ανθρώπινη σχέση έρχεται να επισημάνει η νέα καμπάνια, μιλώντας μέσα από τρεις διαφορετικές ταινίες για έναν φίλο Κρητικό. Έναν φίλο Κρητικό που πάντα σε καταλαβαίνει και είναι εκεί για να υποστηρίζει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Σε κάθε επίπεδο, αλλά και σε ό,τι αφορά την επιθυμία σου να γεύεσαι αυθεντικά προϊόντα του τόπου μας.  Έναν φίλο Κρητικό που σε κάνει να νιώθεις με την εξυπηρέτησή του σαν στο σπίτι σου. Ερχόμενος πλέον όλο και πιο κοντά σε περισσότερες γειτονιές σε όλη την Ελλάδα. Και, φυσικά, έναν φίλο Κρητικό που φροντίζει με κάθε δυνατό τρόπο να γεμίζει το καλάθι σου με όλα αυτά που χρειάζεσαι και επιθυμείς για τη ζωή τη δική σου και της οικογένειάς σου.  Έναν φίλο Κρητικό που, όπως κάθε καλός φίλος, είναι κάθε μέρα δίπλα σου.  

Οι τρεις αυτές διαφορετικές ταινίες αξιοποιούν το χιούμορ, τη σύγχρονη αισθητική και μία ξεχωριστή «γραφή» με σκοπό να αποτυπώσουν και να μεταφέρουν στον θεατή τη στρατηγική, τους στόχους και την προσωπικότητα της εταιρίας. Εκτός από την τηλεόραση, η καμπάνια αναπτύσσεται σε digital και social μέσα, σε in-store υλικά και υπαίθρια διαφήμιση.

Τελευταίες Δημοσιεύσεις