Βρες το κατάστημά σου
Card cap

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ξεκίνησε συνεργασία με την Skroutz  

30 Μάρτιος, 2023

Στο πλαίσιο αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, τα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ σε συνεργασία με τη Skroutz  έχουν τοποθετήσει σημεία αυτόματης παραλαβής Skroutz Point σε αρχικά 32 καταστήματα σε Αττική, Κόρινθο & Θεσσαλονίκη.

Στα καταστήματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ μπορεί ο καταναλωτής να παραλαμβάνει την παραγγελία του από τη Skroutz, με ασφάλεια και ευκολία.

Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, παρέχεται στους καταναλωτές η δυνατότητα να παραλαμβάνουν τις αγορές τους εντός 48 ωρών από τη στιγμή που θα λάβουν το ενημερωτικό μήνυμα πως το δέμα έχει φτάσει στη θυρίδα αυτόματης παραλαβής Skroutz Point, η οποία βρίσκεται στον εσωτερικό η εξωτερικό χώρο των καταστημάτων ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Συγκεκριμένα, με την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους από την εφαρμογή ή την ιστοσελίδα της Skroutz, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν κάποιο Skroutz Point που λειτουργεί 24 ώρες και βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο ή και κάποιο που βρίσκεται στο εσωτερικό καταστήματος ΚΡΗΤΙΚΟΣ και λειτουργεί σύμφωνα με το ωράριό του.

Στόχος είναι να επεκταθεί η συνεργασία σε ακόμα περισσότερα σημεία - καταστήματα της ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Τελευταίες Δημοσιεύσεις