Βρες το κατάστημά σου
Card cap

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ γιόρτασε 1 χρόνο λειτουργίας!

21 Ιούλιος, 2023

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ μαζί με την Hatzi Filax Group γιόρτασε 1 χρόνο λειτουργίας παρουσιάζοντας το έργο της σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Ιουλίου στον χώρο όπου στεγάζεται η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στον Άλιμο. 

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ στηρίζει την ανάπτυξη των ανθρώπων της, προσφέροντάς τους ένα πολύτιμο εργαλείο: την εκπαίδευση! Συγκεκριμένα ο απολογισμός του έργου της Ακαδημίας σε αριθμούς : οι συνολικές ώρες εκπαίδευσης έφτασαν τις 20.592, με 21 διαφορετικά εκπαιδευτικά προγράμματα, 195 ώρες σεμινάρια Ηγεσίας για τα στελέχη καθώς και εκπαιδεύσεις διαφόρων ειδικοτήτων.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής απονεμήθηκαν στους εργαζομένους της ΚΡΗΤΙΚΟΣ τα Βραβεία 25ετούς συνεργασίας για την σημαντική συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας. Ακόμη, δόθηκαν 4 βραβεία στα στελέχη που έχουν συνεισφέρει στην ανάπτυξη της εταιρείας σε τομείς όπως: Στρατηγικής ανάπτυξης, Ψηφιακού μετασχηματισμού, Ανάπτυξης δικτύου και Τεχνικής Ανάπτυξης.

Τέλος, επιβραβεύτηκε η ιδιαίτερη συνεισφορά των Εσωτερικών Εκπαιδευτών και των Ambassadors της Ακαδημίας, όπου αποτελούνται από τους ίδιους ανθρώπους της ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Η Ακαδημία ΚΡΗΤΙΚΟΣ αποτελεί μία επιτυχημένη οργάνωση σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων των εργαζόμενών με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε o Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ. κ. Άγγελος Κρητικός, 60 Στελέχη και εργαζόμενοι της εταιρείας.

Τελευταίες Δημοσιεύσεις