Βρες το κατάστημά σου
Card cap

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ και η CRM ΑΡΙΑΔΝΗ δώρισαν εξειδικευμένο όχημα στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

07 Ιούνιος, 2022

Από το 2014, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» λειτουργεί Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά, καθώς και Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στις ίδιες περιοχές, έχοντας στηρίξει εξειδικευμένα και ολιστικά, χιλιάδες παιδιά με προβλήματα υγείας, θύματα βίας, θύματα εξαφάνισης και με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης. Από το 2014 έως σήμερα έχουν στηριχτεί σε όλη την Κρήτη 2.515 Οικογένειες και 5.443 παιδιά στον τομέα της Διαβίωσης.

Στα Κέντρα Στήριξης η εξειδικευμένη ομάδα του Οργανισμού στηρίζει ολιστικά, παιδιά και οικογένειες που ζουν ή απειλούνται να βρεθούν σε συνθήκες Φτώχειας. Τα είδη προσφέρονται από ιδιώτες και επιχειρήσεις και μεταφέρονται με εξειδικευμένα οχήματα του Οργανισμού στα Κέντρα Στήριξης

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Κρήτη, έως και σήμερα, δε διέθετε φορτηγό ψυγείο κατάλληλο να παραλαμβάνει και μεταφέρει με ασφάλεια τα τρόφιμα στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει τη διαδικασία αυτή μέσω μεταφορικής εταιρίας.

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ και η CRM ΑΡΙΑΔΝΗ ανταποκρίθηκαν άμεσα, δωρίζοντας ένα εξειδικευμένο όχημα ώστε να εξασφαλίσει την ασφαλή παραλαβή και παράδοση των προϊόντων που θα διανέμονται σε όλη την Κρήτη.

Στο  πλαίσιο  των συνολικών δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στηρίζει  έμπρακτα την τοπική κοινωνία μένοντας πιστή στις αξίες της, την αλληλεγγύη, την οικονομία και τη φροντίδα, με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Το πρώτο Σπίτι του Οργανισμού στην Κρήτη πρόκειται να  λειτουργήσει άμεσα, με τη σημαντική αυτή δωρεά να έρχεται να υποστηρίξει και τα 25 παιδιά που θα μεγαλώνουν σε αυτό, παραδίδοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την ποιοτική ανατροφή και απόλυτη φροντίδα τους.

Τελευταίες Δημοσιεύσεις