Βρες το κατάστημά σου
Card cap

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ στέκεται στο πλευρό όλων όσοι δοκιμάζονται από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών στη Μαγνησία και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

03 Οκτώβριος, 2023

 

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ εκφράζει την ευαισθητοποίηση της και βρίσκεται δίπλα στις πληγείσες  από τις πλημμύρες  περιοχές της Μαγνησίας και της ευρύτερης περιοχή της Θεσσαλίας μέσα από σημαντικές δράσεις συμπαράστασης.

Φρόντισε τα καταστήματα της να είναι ανοιχτά ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονταν.

Άμεσα προχώρησε με έμπρακτη βοήθεια σε όλους και για όλα, παρέχοντας -20%  από την Δευτέρα 11 έως και την Κυριακή 17  Σεπτεμβρίου για τα καταστήματα σε Λάρισα, Καρδίτσα, & Βόλο και συνέχισε να συμβάλει με -30% σε όλα είδη πρώτής ανάγκης.

Σε συνεργασία με διαφόρους φορείς τομείς, οργανώσεις και ΜΚΟ προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει ειδής πρώτης ανάγκης (νερό, γάλα, γιαούρτια, αλλαντικά, τυροκομικά είδη μαναβικής, συσκευασμένου κρέατος κλπ) καλύπτοντας έτσι βασικές ανάγκες και στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι συνεπείς στις αξίες της με επίκεντρο την κοινωνία. Και εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους πληγέντες από τις πλημμύρες.

Βρίσκεται πάντα δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και συνδράμει στην ανακούφιση των αναγκών που δημιουργούνται, ανάλογα με την εξέλιξη των συνθηκών

Τελευταίες Δημοσιεύσεις