Βρες το κατάστημά σου
Card cap

Με αγάπη για τη Βόρεια Εύβοια

03 Ιούνιος, 2022

Με αγάπη για τη Βόρεια Εύβοια

Μια Πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

από τον Όμιλο Σαράντη και την ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ 

Ο Όμιλος Σαράντη, μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων με σημαντική διεθνή παρουσία με κορυφαία brands και συνεργασίες και η ελληνική αλυσίδα Super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, με δυναμική παρουσία σε όλη την Ελλάδα, συνεργάζονται και αναλαμβάνουν από κοινού την Πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Με αγάπη για τη Βόρεια Εύβοια.  

Πιστοί στη δέσμευσή τους να προσφέρουν στον άνθρωπο και στην κοινωνία, στόχος των δύο εταιρειών είναι να συνδράμουν το Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας του οποίου ηγείται το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ».  Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού ετοιμάζεται ένα Πρόγραμμα Crowdfunding «Τα Αγριολούλουδα της Βόρειας Εύβοιας», το οποίο αποτελείται από πληθώρα δράσεων που θα δώσουν, στο Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας συνοχή, όραμα και πλούτο. Η κάθε μία από αυτές τις δράσεις δεν αποτελεί ξεχωριστό αντικείμενο χορηγικού προγράμματος, αλλά όλες μαζί συνθέτουν μία ανθοδέσμη από «Αγριολούλουδα».

Το Πρόγραμμα φιλοδοξεί να αξιοποιήσει τη συμμετοχικότητα, τον εθελοντισμό των απλών ανθρώπων, των συλλόγων και της επιχειρηματικής κοινότητας, καθώς και τη δύναμη της κοινωνίας, με στόχο την Αναγέννηση της Βόρειας Εύβοιας, σε όλο το φάσμα της ζωής.

Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά προϊόντων του Ομίλου Σαράντη στα Super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ οι καταναλωτές συμβάλουν κι αυτοί με τον δικό τους τρόπο στη δράση, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες του προγράμματος.

Με την Πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Με αγάπη για τη Βόρεια Εύβοια συμβάλουμε στην αναγέννηση της περιοχής και στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2021.

 

Σχετικά με τον Όμιλο Σαράντη

Η Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε. με έδρα την Αθήνα από το 1964, είναι η μητρική εταιρεία του Ομίλου Σαράντη. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα έχει εξελιχθεί σε πολυεθνική εταιρεία προσφέροντας ηγετικά brands τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η διεθνής παρουσία της εταιρείας εκτείνεται σε 12 χώρες της Ευρώπης μέσω των θυγατρικών της σε Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τσεχία, Ουγγαρία, Β. Μακεδονία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Πορτογαλία, Σλοβακία, Ουκρανία και Ρωσία, και παγκοσμίως μέσω της έντονης εξαγωγικής δραστηριότητάς της. Στόχος της είναι να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας που ο κόσμος αγαπά και εμπιστεύεται κάθε μέρα, λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψιν τις ανάγκες των καταναλωτών και τον κοινωνικό-περιβαλλοντικό αντίκτυπο της δράσης μας.  Όλα αυτά τα χρόνια, η επιτυχημένη πορεία της αποτυπώνεται στα μερίδια αγοράς των προϊόντων της, στην ηγετική της παρουσία ως προμηθευτή, καθώς και στην ισχυρή οικονομική της θέση.

Σχετικά με την ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ:

Όλα ξεκίνησαν το 1948…όταν ο Ανδρέας Κρητικός ίδρυσε το πρώτο του παντοπωλείο στην Αίγινα. Το 1983, τα παιδιά του, Νεκτάριος, Άγγελος, και Δημήτρης Κρητικός, ανοίγουν το πρώτο μεγάλο κατάστημα στο νησί. Το 1996 ιδρύουν την ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ που από το 2000 ξεκινά να επεκτείνεται σε όλες τις γειτονιές της Ελλάδας. Το 2021  η ΚΡΗΤΙΚΟΣ συνεχίζει την ανάπτυξή της  με σκοπό να φτάσει σε περισσότερες γειτονιές της Ελλάδας εφαρμόζοντάς τη νέα εταιρική ταυτότητα, η οποία εμπνέεται από τη σπείρα, κεντρικό στοιχείο του λογοτύπου, αλλά και από τα παραδοσιακά μοτίβα στις συσκευασίες και τον διάκοσμο των παραδοσιακών παντοπωλείων δίνοντας έμφαση στην ανάδειξη της μαναβικής ως τη φρουταγορά της γειτονιάς. Με αυτόν τον τρόπο, εκφράζονται οι βασικές αξίες της ΚΡΗΤΙΚΟΣ: η αυθεντικότητα, η ποιότητα, η οικονομία, η εμπιστοσύνη, η προσωπική φροντίδα και εξυπηρέτηση. Σήμερα, η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ λειτουργεί περισσότερα από 400 καταστήματα, διαθέτει 6 Κέντρα Διανομής και απασχολεί περισσότερους από 2.500 υπαλλήλους.

 

 

Τελευταίες Δημοσιεύσεις