Βρες το κατάστημά σου
Card cap

ΝΕΟ Κατάστημα 1.800 τ.μ. στην Ιστιαία

05 Ιούλιος, 2023

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ εγκαινίασε ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματά της στην Ιστιαία, επί του Πύργου Φιλάρετου. Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε έναν χώρο 1.800 τ.μ., διαθέτει 5 ταμεία και 50 θέσεις στάθμευσης, χώρο φρουταγοράς με μεγάλη ποικιλία σε είδη μαναβικής, τμήματα κρεοπωλείου, τυριών και αλλαντικών, παντοπωλείου, κάβας, απορρυπαντικών, καλλυντικών και προϊόντων οικιακής χρήσης καθώς και αυθεντικά τοπικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών από τη σειρά «Θησαυροί της Ελλάδας». Επιπλέον, οι καταναλωτές βρίσκουν τη σειρά ιδιωτικής ετικέτας «Επιλογή μου», η οποία αφορά δεκάδες κατηγορίες προϊόντων για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών κάθε νοικοκυριού. 

Στον ίδιο χώρο λειτουργεί επίσης κατάστημα JUMBO ως επίσημος συνεργάτης με μεγάλη ποικιλία σε: εποχικά είδη, παιχνίδια, οργάνωση και διακόσμηση σπιτιού, είδη Pet και είδη κήπου.

Από την αρχή του έτους η ΚΡΗΤΙΚΟΣ έχει εγκαινιάσει ακόμη 12 νέα καταστήματα, στην Κάλυμνο , στη Καλαμάτα, στο Ρέθυμνο, στη Χερσόνησο Κρήτης, στη Κέρκυρα, στη Θήβα, στην Αμαλιάδα, στα Χανιά, στην Αγιά Λάρισας, στην Αγιά Παρασκευή, στο Γυμνό Ευβοίας και στο Λαγονήσι, επενδύοντας έτσι στην ανάπτυξη του δικτύου της και αριθμώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 400 καταστήματα.

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ συνεχίζει την επέκταση του δικτύου της σε όλη τη χώρα, παραμένοντας πάντα πιστή στην ανθρώπινη, φιλική εξυπηρέτηση ενός μικρού παντοπωλείου και στις αξίες της, την οικονομία και τη φροντίδα να φέρνει κάθε μέρα σε κάθε γειτονιά φρέσκα προϊόντα υψηλής ποιότητας, γεύσεις από τον τόπο μας, αγαπημένες μάρκες και είδη που καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών σε ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον. Με αυτόν τον τρόπο εκφράζονται οι βασικές αξίες της ΚΡΗΤΙΚΟΣ: η αυθεντικότητα, η ποιότητα, η οικονομία, η εμπιστοσύνη, η προσωπική φροντίδα και η εξυπηρέτηση

Προσφορές από 06.07-19.07.2023

Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ θέλει να είναι για εσάς όχι απλώς ένα Super market αλλά ένας καλύτερος ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ.

 

Τελευταίες Δημοσιεύσεις