Βρες το κατάστημά σου
Card cap

Νέο κατάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης

26 Νοέμβριος, 2020

Κάνοντας πράξη το σύνθημα της αλυσίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ "Κάθε μέρα δίπλα σας!", το νέο κατάστημα φιλοδοξεί να χτίσει μια ξεχωριστή, αυθεντική σχέση εμπιστοσύνης με τους κατοίκους του Ηρακλείου με σεβασμό και φροντίδα σε ένα οικείο και ευχάριστο περιβάλλον.

Με προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες με παραγωγούς, με καθημερινή τροφοδοσία φρέσκων προϊόντων, με συνεχείς και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους καθημερινά διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων μας.

Την ημέρα αλλά και όλη την εβδομάδα των εγκαινίων περιμένουν τους καταναλωτές προσφορές 1+1 Δώρο και πολλές εκπλήξεις.

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ δραστηριοποιείται σήμερα σε 25 νομούς της χώρας με πάνω από 300 καταστήματα, διαθέτει 5 κέντρα διανομής και απασχολεί πάνω από 2000 εργαζόμενους. Ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία της το 1948, τη χρονιά που ο Ανδρέας Κρητικός ίδρυσε το πρώτο του παντοπωλείο στην Αίγινα. Οι αξίες της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, που αναδεικνύονται μέσα από το σύνθημα «Κάθε μέρα δίπλα σας», είναι η φιλική εξυπηρέτηση σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, η υψηλή ποιότητα, η καθημερινή οικονομία, η προσεκτική επιλογή των προϊόντων και η στήριξη των τοπικών παραγωγών.

Τελευταίες Δημοσιεύσεις