Βρες το κατάστημά σου
Card cap

Νέο κατάστημα στην Κόρινθο

10 Μάρτιος, 2021

Εγκαινιάσαμε το νέο μας κατάστημα στην Κόρινθο, Περιάνδρου 78 & Γ. Παπανδρέου! Άλλος ένας πολύτιμος κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα των καταστημάτων ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Στόχος μας είναι η κάλυψη των καθημερινών αναγκών των καταναλωτών με ανταγωνιστικές τιμές και δυνατές προσφορές σε όλα τα είδη του νοικοκυριού.

Στο νέο κατάστημα εφαρμόσαμε τη νέα εταιρική εικόνα, η οποία εμπνέεται από τη σπείρα, κεντρικό στοιχείο του λογότυπου, αλλά και από τα παραδοσιακά μοτίβα στις συσκευασίες και τον διάκοσμο των παλαιών παντοπωλείων. 

Στο νέο μας κατάστημα λειτουργούν τμήματα μαναβικής, τυριών και αλλαντικών, παντοπωλείου, κάβας, απορρυπαντικού, καλλυντικού και προϊόντων οικιακής χρήσης πάντα με τις καλύτερες τιμές!

Επίσης, θα βρείτε και τη νέα σειρά προϊόντων «Θησαυροί της Ελλάδας», τοπικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που επιλέγονται με ιδιαίτερη φροντίδα από όλη τη χώρα και φέρουν το όνομα και το επώνυμο των παραγωγών που τα δημιούργησαν, ισχυροποιούν την εικόνα της αυθεντικότητας υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τον Έλληνα παραγωγό. Πρόκειται, για γευστικούς και διατροφικούς θησαυρούς του τόπου μας που συλλέγονται από όλη την Ελλάδα.

Αναζητήστε ακόμα, τη συλλογή προϊόντων ‘’Επιλογή μου’’ με δεκάδες κατηγορίες προϊόντων για την κάλυψη των καθημερινών σας αναγκών σε συνεργασία με τους καλύτερους παραγωγούς στις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές πιστοποίησης και ασφάλειας με την τέλεια σχέση ποιότητας- τιμής.

Για την ημέρα των εγκαινίων αλλά και όλη την υπόλοιπη εβδομάδα σας περιμένουν πολλές προσφορές και εκπλήξεις.

Παράλληλα, οι κάτοχοι της κάρτας CLUB θα μπορούν να απολαμβάνουν για όλο το χρόνο τις επιβραβεύσεις και τα προνόμια της χρήσης της.

Κάνοντας πράξη το σύνθημα της αλυσίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ "Κάθε μέρα δίπλα σας!", το νέο κατάστημα φιλοδοξεί να χτίσει μια ξεχωριστή, αυθεντική σχέση εμπιστοσύνης με τους κατοίκους της Κορίνθου με σεβασμό και φροντίδα σε ένα οικείο και ευχάριστο περιβάλλον.

Τελευταίες Δημοσιεύσεις