Βρες το κατάστημά σου
Card cap

Νέο κατάστημα στο Γαλάτσι

31 Μάρτιος, 2021

Την 1 Απρίλιου, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ εγκαινίαζει το νέο της κατάστημα στο Γαλάτσι, Ανδριτσαίνης 73 & Ήβης.

Στο νέο κατάστημα όπου εφαρμόστηκε η νέα εταιρική εικόνα, η οποία εμπνέεται από τη σπείρα, κεντρικό στοιχείο του λογοτύπου μας, λειτουργούν τμήματα μαναβικής, τυριών και αλλαντικών, παντοπωλείου, κάβας, απορρυπαντικού, καλλυντικού και προϊόντων οικιακής χρήσης πάντα με τις καλύτερες τιμές!

Στο ειδικά σηματοδοτημένo σημείο, οι καταναλωτές μπορούν να ανακαλύψουν τη νέα σειρά προϊόντων «Θησαυροί της Ελλάδας». Πρόκειται για παραδοσιακά, τοπικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα, με το όνομα και την υπογραφή των ανθρώπων που τα δημιούργησαν, διαλεγμένα ένα ένα με τη φροντίδα των Supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Επιπλέον μπορούν να αναζητήσουν τη συλλογή προϊόντων ‘’Επιλογή μου’’ με δεκάδες κατηγορίες προϊόντων για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών κάθε νοικοκυριού αλλά και να γνωρίσουν το νέο μενού ετοίμων γευμάτων «Σπιτικές Επιλογές». Αγαπημένα φρεσκομαγειρεμένα, παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής και της ευρύτερης μεσογειακής κουζίνας έτοιμα να τα απολαύσουν σε λίγα λεπτά στο σπίτι ή τη δουλειά  

Τέλος, μπορούν να γίνουν μέλος της μεγάλης οικογένειας ΚΡΗΤΙΚΟΣ, αποκτώντας την Κάρτα Club και να απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια κάθε μέρα.

Για την ημέρα των εγκαινίων αλλά και όλη την υπόλοιπη εβδομάδα περιμένουν τους καταναλωτές μοναδικές 1+1 ΔΩΡΟ προσφορές και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Κάνοντας πράξη το σύνθημα της αλυσίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ "Κάθε μέρα δίπλα σας!", το νέο κατάστημα φιλοδοξεί να χτίσει μια ξεχωριστή, αυθεντική σχέση εμπιστοσύνης με τους κατοίκους της γειτονιάς με σεβασμό και φροντίδα σε ένα οικείο και ευχάριστο περιβάλλον.

 

Προσφορές από 1.04 έως 14.04.pdf

Τελευταίες Δημοσιεύσεις