Βρες το κατάστημά σου
Card cap

Νέο κατάστημα mini market στο Παγκράτι

08 Απρίλιος, 2021

Στις 8 Απρίλιου, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ εγκαινίασε το νέο της κατάστημα mini market στο Παγκράτι στη Κόνωνος 58.

Tο νέο κατάστημα ΚΡΗΤΙΚΟΣ mini market διακρίνεται για τον λειτουργικό του χώρο, προσφέρει ταχύτητα & ευκολία αγορών σε κάθε γειτονιά της πόλης. Το κατάστημα λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο 08:00 – 23:00 και διαθέτει: Κάβα, Μαναβική, Γαλακτοκομικά, Είδη ψυγείου, Ζαχαρώδη, Είδη καπνού, Παιχνίδια, Σάντουιτς & Σαλάτες ψυγείου, προϊόντα  οικιακής χρήσης,  πάντα με τις καλύτερες τιμές!

Τι είναι τα ΚΡΗΤΙΚΟΣ mini market; Είναι ένα νέο μοντέλο ευέλικτων καταστημάτων γειτονιάς με στόχο να καλύψουν ανάγκες άμεσης κατανάλωσης, αναπλήρωσης των καθημερινών αγορών και όποια άλλη έκτακτη ανάγκη προκύπτει. Προσφέρουν προσωπική και φιλική εξυπηρέτηση, παρέχουν ευκολία καθώς λειτουργούν σε ώρες εκτός του καθιερωμένου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων και χωρίς να απαιτείται επιβάρυνση μετακίνησης και αναμονής.

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ κάνοντας πράξη το σύνθημα της αλυσίδας "Κάθε μέρα δίπλα σας!", το νέο κατάστημα φιλοδοξεί να χτίσει μια ξεχωριστή, αυθεντική σχέση εμπιστοσύνης με τους κατοίκους του Παγκρατίου με σεβασμό και φροντίδα σε ένα οικείο και ευχάριστο περιβάλλον.

Ακόμη,  οι κάτοικοι του Παγκρατίου έχουν την δυνατότητα να γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας ΚΡΗΤΙΚΟΣ, αποκτώντας την Κάρτα Club και να απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια κάθε μέρα.

Όλη την εβδομάδα των εγκαινίων περιμένουν τους καταναλωτές πολλές εκπλήξεις και προσφορές.

Τα ΚΡΗΤΙΚΟΣ mini market είναι κάθε μέρα δίπλα σας, κάθε στιγμή!

 

Προσφορές από 08.04 έως 21.04.pdf

Τελευταίες Δημοσιεύσεις