Βρες το κατάστημά σου
Card cap

Κάθε μέρα δίπλα σας με ουσιαστικές πράξεις

26 Φεβρουάριος, 2020

Στην ΚΡΗΤΙΚΟΣ, η κοινωνική συνεισφορά και η αλληλεγγύη έχουν πρωταρχικό ρόλο στο σύστημα των αξιών της. Μέσα από μία πληθώρα δράσεων, προωθεί την ασφάλεια, την ποιότητα ζωής και την υγεία, στηρίζει τις ομάδες που το έχουν περισσότερο ανάγκη και στέκεται στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ|Μαζί και ασφαλείς
Σε όλα τα καταστήματα συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε με υπευθυνότητα όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.
Πιο αναλυτικά, κράτησε τις αποστάσεις ασφαλείας των δύο μέτρων στα καταστήματα, τοποθέτησε σταθμούς αντισηψίας χεριών, εφάρμοσε την ειδική ελεγχόμενη κάρτα εισόδου και εξόδου, προώθησέ τις ανέπαφες συναλλαγές με κάρτα και επιβλήθηκε η χρήση μάσκας και γαντιών για την καλύτερη υγιεινή όλων μας. Εφαρμόζει καθημερινά την άμεση απολύμανση καταστημάτων, κεντρικών αποθηκών, φορτηγών και κεντρικών γραφείων.

Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με κινητήριο δύναμη το αίσθημα της προσφοράς προς την κοινωνία και τους ανθρώπους, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ προχώρησε σε πράξεις ευθύνης. Συγκεκριμένα: Χορήγησε Αναπνευστήρες για την ενίσχυση των ΜΕΘ, προσέφερε Νερά και Χυμούς σε 25 Νοσοκομεία της χώρας , στήριξε έμπρακτα με προϊόντα  από το ’’Φυλλάδιο Φροντίδας’’ το ‘’Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα’’ καθώς και την Μ.Κ.Ο. Κιβωτό του Κόσμου 

Από την αρχή της πανδημίας μέχρι και σήμερα, στήριξέ με δράσεις άμεσης ανακούφισης για την αντιμετώπιση του Covid-19 Συλλόγους, Δήμους, Ιερούς Ναούς Αθλητικούς Συλλόγους και Αθλητές σε όλη την Ελλάδα.

Δίπλα στην Τοπική Κοινωνία
Ως αρωγός, αναλαμβάνει διαρκώς πρωτοβουλίες που ενισχύουν τις τοπικές κοινωνίες, αγκαλιάζοντας τις ανάγκες τους και επιλύοντας βασικά τους προβλήματα. Βοήθησε με βασικά προϊόντα στους συλλόγους, Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό (Καστοριά), Σύλλογος Αλληλεγγύης Ελπίδα (Γρεβενά), Σύλλογος Γονέων με Αυτισμό (Κοζάνη) της Δυτικής Μακεδονίας. Ταυτόχρονα, στάθηκε δίπλα σε 38 σχολεία, 20 συλλόγους και σε Δήμους της περιφέρειας δωρίζοντας προϊόντα σε διάφορες κοινωνικές ομάδες. Ακόμη, προχώρησε σε Δωρεά Διαγνωστικών Εξετάσεων με συγκεκριμένη ομάδα ιατρών του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός σε νησιά όπως Σπέτσες, Αίγινα και Εύβοια. Φέροντας, και την δίκης της ευθύνη για την υγεία σωμάτων ασφαλείας η εταιρεία ΚΡΗΤΙΚΟΣ στηρίζει με προϊόντα της το Λιμενικό Σώμα σε τοπικό επίπεδο.

Στόχος, είναι να είμαστε πάντα πιστοί στη δέσμευσή μας να συμβάλουμε στην ενίσχυση της κάθε τοπικής κοινωνίας που δραστηριοποιούμαστε. Υποστηρίζουμε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και παίρνουμε την ευθύνη να δράσουμε βελτιώνοντας την καθημερινότητα τους. Κάθε μας ενέργεια, αντανακλά το όραμά του πυλώνα των δράσεων ΕΚΕ.

Στην ΚΡΗΤΙΚΟΣ η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εταιρική της στρατηγική.

Τελευταίες Δημοσιεύσεις