Βρες το κατάστημά σου
Card cap

Στο οικοσύστημα της SAP η ΚΡΗΤΙΚΟΣ

04 Μάιος, 2022

Το SAP S/4HANA και την κάθετη λύση Retail for Merchandise Management επέλεξε η ΚΡΗΤΙΚΟΣ, που δραστηριοποιείται στον κλάδο του οργανωμένου λιανικού εμπορίου τροφίμων. Πιο συγκεκριμένα, το SAP S/4HANA και η κάθετη λύση Retail θα χρησιμοποιηθούν μεταξύ άλλων για τη χρηματοοικονομική διαχείριση, την οργάνωση των πωλήσεων, τις σχέσεις με τους πελάτες, την παρακολούθηση και εκτέλεση του κυκλώματος προμηθειών, τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, των κωδικών προϊόντων και των καταστημάτων, όπως επίσης και για τον προγραμματισμό του ανεφοδιασμού των καταστημάτων.

Όπως εκτιμάται, η υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών στις διαδικασίες ERP καθώς και η εισαγωγή τεχνολογιών αιχμής επάνω στην τεχνολογική υποδομή που προσφέρει το SAP S/4HANA θα επιτρέψουν την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.

«Στόχος μας είναι να καλύψουμε μέσω μιας ενοποιημένης πλατφόρμας διαφορετικές ανάγκες των επιχειρησιακών μας διαδικασιών, όπως τη χρηματοοικονομική διαχείριση, τις πωλήσεις, τις προμήθειες και άλλα», δήλωσε με αφορμή τη συνεργασία ο Άγγελος Κρητικός, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός.

Τελευταίες Δημοσιεύσεις