Άνθρωπος

Αρχική/Άνθρωπος

Άνθρωπος

Προσπαθούμε να διαμορφώσουμε το καλύτερο δυνατό εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους μας. Επιδιώκουμε οι άνθρωποί μας να είναι περήφανοι για την εταιρεία που εργάζονται, να βρίσκουν καθημερινά κίνητρο, νόημα και ηθική ικανοποίηση στη δουλειά τους, με απώτερο σκοπό να προοδεύουμε μαζί.

Card cap

Συμμετέχουμε στο Greece Race for the Cure!

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ συμμετέχει για 1η φορά στη διοργάνωση Greece Race For The Cure ® , που θα πραγματοποιηθεί 1,2 & 3 Οκτωβρίου 2021, στηρίζοντας με τον δικό της τρόπο το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και παραμένοντας πιστή στη φιλοσοφία και τις αξίες της που έχουν ως κύριο άξονα τον σεβασμό προς τον άνθρωπο.

Λόγω της κρίσης που προκλήθηκε από την πανδημία του COVID-19, το Race for the Cure ® , η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, μετατρέπεται στο μεγαλύτερο digital αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή τριάντα διοργανώσεων Race for the Cure ® από 22 χώρες.

Οι συμμετέχοντες της ΚΡΗΤΙΚΟΣ, θα παραλάβουν τα μπλουζάκια τους και θα είναι έτοιμοι να τρέξουν το δικό τους αγώνα ώστε να μεταδώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα υπέρ της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της θεραπείας του καρκίνου του μαστού.

Με αυτόν τον τρόπο, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ υποστηρίζει ενεργά αυτήν τη μεγάλη γιορτή επικοινωνώντας δυνατά το μήνυμα της αισιοδοξίας, της ελπίδας και της ζωής, δίπλα σε κάθε γενναία γυναίκα που δίνει το δικό της αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.