Βρες το κατάστημά σου

Τοπική Κοινωνία

Αρχική/Τοπική Κοινωνία

Τοπική Κοινωνία

Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε εκεί όπου υπάρχει ανάγκη, να παραμένουμε συνεπείς στις δράσεις που ήδη έχουμε αναλάβει, αλλά και να μεγαλώνουμε διαρκώς την προσφορά μας, ώστε να καλύπτουμε τις αυξανόμενες ανάγκες της κοινωνίας.

Card cap

Έχεις πολλά παιδιά να φροντίσεις; Έχεις έναν φίλο ΚΡΗΤΙΚΟ για να υπολογίζεις!

Στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ από τον Απρίλιο του 2022 στηρίζουν έμπρακτα τις πολύτεκνες οικογένειες που είναι μέλη της ΑΣΠΕ και τις τρίτεκνες οικογένειες μέλη ΟΠΟΤΤΕ και ΠΟΤ.

Παρέχοντας 10% άμεση έκπτωση με την κάρτα σε όλα τα είδη για την κάλυψη των βασικών αναγκών τους.

Οι πολύτεκνοι και τρίτεκνοι έχουν την δυνατότητα να ψωνίζουν από τα καταστήματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ όλα τα είδη και να επωφελούνται από έκπτωση 10% στη συνολική τους απόδειξη. Ειδικότερα, η ενέργεια αυτή αφορά σε όλα τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, είδη κρεοπωλείου, ψωμί, τυριά και αλλαντικά κοπής, είδη παντοπωλείου, προσωπικής φροντίδας, καθαριότητας και οικιακής χρήσης.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη προσφορά θα πρέπει να κάνουν χρήση της κάρτας Club.

Διαδικασία ενεργοποίησης της κάρτας Club :

Κάθε μέλος (ΑΣΠΕ, OΠΟΤΤΕ & ΠΟΤ) θα λαμβάνει από τον αντίστοιχο σύλλογο στον οποίο είναι εγγεγραμμένο και ενεργό, την κάρτα Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ με τις οδηγίες ενεργοποίησης.

Για να την ενεργοποίηση της κάρτας Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ θα πρέπει το κάθε μέλος να επισκεφθεί την ενότητα clubcard.kritikos-sm.gr, να συμπληρώσει τα απαιτούμενα στοιχεία και αυτόματα να αποκτήσει την  έκπτωση 10% σε κάθε αγορά τού είτε στα καταστήματα ή στο online eshop ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Με την ενεργοποίηση της κάρτας προστίθενται άμεσα και 20 πόντοι!

Διαδικασία στα ταμεία :

Για την παροχή της έκπτωσης 10% με την κάρτα Club απαιτείται και η επίδειξη της κάρτας πολύτεκνων - τριτέκνων στο ταμείο του καταστήματος.

Η έκπτωση 10% ισχύει στο σύνολο των καταστημάτων και για τις online αγορές και αφαιρείται αυτόματα επί του συνόλου της κάθε συναλλαγής, με μηνιαίο όριο αγορών έως 500€.

Η έμπρακτη αυτή υποστήριξη, η οποία μας κάνει όλους περήφανους, αφορά τα μέλη των συλλόγων πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών και αποτελεί μία ελάχιστη αναγνώριση από όλους μας στην ύψιστης σημασίας συνεισφορά τους στην κοινωνία μας.