Βρες το κατάστημά σου

Τοπική Κοινωνία

Αρχική/Τοπική Κοινωνία

Τοπική Κοινωνία

Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε εκεί όπου υπάρχει ανάγκη, να παραμένουμε συνεπείς στις δράσεις που ήδη έχουμε αναλάβει, αλλά και να μεγαλώνουμε διαρκώς την προσφορά μας, ώστε να καλύπτουμε τις αυξανόμενες ανάγκες της κοινωνίας.

Card cap

Athens Financial Services σε συνεργασία με τα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ!

Athens Financial Services: «Για να μη μείνει κανένα παιδί στον δήμο του Αλίμου χωρίς το πασχαλιάτικο του δώρο, η ομάδα της AFS έφτιαξε λαμπάδες, πασχαλινά δώρα και αυγά και τα προσέφερε στο κοινωνικό παντοπωλείο ως ένδειξη αγάπης και αλληλεγγύης. Μαζί με τις λαμπάδες και σε συνεργασία με τα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ, προσφέραμε 2 παλέτες με τα απαραίτητα τρόφιμα ώστε όλες οι οικογένειες να έχουν τα απαραίτητα για τις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν. Η πρωτοβουλία αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας να στηρίξουμε την τοπική κοινότητα και να προσφέρουμε βοήθεια σε εκείνους που τη χρειάζονται περισσότερο. Ελπίζουμε να φωτίσουμε τα πρόσωπα των παιδιών με χαρά και αισιοδοξία και να δώσουμε ένα αίσθημα ελπίδας και αγάπης σε κάθε οικογένεια που τη χρειάζεται. Η ομάδα μας συνεχίζει να αφοσιώνεται στην προσφορά και την ενίσχυση της κοινότητάς μας και ανυπομονούμε για μελλοντικές πρωτοβουλίες που θα φέρουν ακόμη περισσότερη αλληλεγγύη και συμπαράσταση.

Card cap

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ στέκεται στο πλευρό όλων όσοι δοκιμάζονται από τις πλημμύρες των τελευταίων ημερών στη Μαγνησία και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

 

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ εκφράζει την ευαισθητοποίηση της και βρίσκεται δίπλα στις πληγείσες  από τις πλημμύρες  περιοχές της Μαγνησίας και της ευρύτερης περιοχή της Θεσσαλίας μέσα από σημαντικές δράσεις συμπαράστασης.

Φρόντισε τα καταστήματα της να είναι ανοιχτά ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονταν.

Άμεσα προχώρησε με έμπρακτη βοήθεια σε όλους και για όλα, παρέχοντας -20%  από την Δευτέρα 11 έως και την Κυριακή 17  Σεπτεμβρίου για τα καταστήματα σε Λάρισα, Καρδίτσα, & Βόλο και συνέχισε να συμβάλει με -30% σε όλα είδη πρώτής ανάγκης.

Σε συνεργασία με διαφόρους φορείς τομείς, οργανώσεις και ΜΚΟ προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει ειδής πρώτης ανάγκης (νερό, γάλα, γιαούρτια, αλλαντικά, τυροκομικά είδη μαναβικής, συσκευασμένου κρέατος κλπ) καλύπτοντας έτσι βασικές ανάγκες και στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι συνεπείς στις αξίες της με επίκεντρο την κοινωνία. Και εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους πληγέντες από τις πλημμύρες.

Βρίσκεται πάντα δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και συνδράμει στην ανακούφιση των αναγκών που δημιουργούνται, ανάλογα με την εξέλιξη των συνθηκών.

Card cap

Έχεις πολλά παιδιά να φροντίσεις; Έχεις έναν φίλο ΚΡΗΤΙΚΟ για να υπολογίζεις!

Στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ από τον Απρίλιο του 2022 στηρίζουν έμπρακτα τις πολύτεκνες οικογένειες που είναι μέλη της ΑΣΠΕ και τις τρίτεκνες οικογένειες μέλη ΟΠΟΤΤΕ και ΠΟΤ.

Παρέχοντας 10% άμεση έκπτωση με την κάρτα σε όλα τα είδη για την κάλυψη των βασικών αναγκών τους.

Οι πολύτεκνοι και τρίτεκνοι έχουν την δυνατότητα να ψωνίζουν από τα καταστήματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ όλα τα είδη και να επωφελούνται από έκπτωση 10% στη συνολική τους απόδειξη. Ειδικότερα, η ενέργεια αυτή αφορά σε όλα τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, είδη κρεοπωλείου, ψωμί, τυριά και αλλαντικά κοπής, είδη παντοπωλείου, προσωπικής φροντίδας, καθαριότητας και οικιακής χρήσης.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη προσφορά θα πρέπει να κάνουν χρήση της κάρτας Club.

Διαδικασία ενεργοποίησης της κάρτας Club :

Κάθε μέλος (ΑΣΠΕ, OΠΟΤΤΕ & ΠΟΤ) θα λαμβάνει από τον αντίστοιχο σύλλογο στον οποίο είναι εγγεγραμμένο και ενεργό, την κάρτα Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ με τις οδηγίες ενεργοποίησης.

Για να την ενεργοποίηση της κάρτας Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ θα πρέπει το κάθε μέλος να επισκεφθεί την ενότητα clubcard.kritikos-sm.gr, να συμπληρώσει τα απαιτούμενα στοιχεία και αυτόματα να αποκτήσει την  έκπτωση 10% σε κάθε αγορά τού είτε στα καταστήματα ή στο online eshop ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Με την ενεργοποίηση της κάρτας προστίθενται άμεσα και 20 πόντοι!

Διαδικασία στα ταμεία :

Για την παροχή της έκπτωσης 10% με την κάρτα Club απαιτείται και η επίδειξη της κάρτας πολύτεκνων - τριτέκνων στο ταμείο του καταστήματος.

Η έκπτωση 10% ισχύει στο σύνολο των καταστημάτων και για τις online αγορές και αφαιρείται αυτόματα επί του συνόλου της κάθε συναλλαγής, με μηνιαίο όριο αγορών έως 500€.

Η έμπρακτη αυτή υποστήριξη, η οποία μας κάνει όλους περήφανους, αφορά τα μέλη των συλλόγων πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών και αποτελεί μία ελάχιστη αναγνώριση από όλους μας στην ύψιστης σημασίας συνεισφορά τους στην κοινωνία μας.