Υλικά:
- 2 αυγά
- 100γρ. γάλα
- 80γρ. ελαιόλαδο
- 250γρ. αλεύρι που φουσκώνει
- 1 κολοκύθι τριμμένο
- 1 καρότο τριμμένο
- 1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
- 100γρ. φέτα θρυμματισμένη
- 50γρ. mix τυριών
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα σύρμα τα αυγά, το γάλα και το ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε τα λαχανικά και καθώς ανακατεύουμε ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι
- Βάζουμε τα τυριά, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα.
- Βουτυρώνουμε 10 φορμάκια, μοιράζουμε το μείγμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς, στον αέρα, για 20-25 λεπτά.
- Βγάζουμε από τον φούρνο, αφήνουμε λίγο να κρυώσουν, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!
Συνταγή: Νεκταρία Κοκκινάκη