Το Πάσχα βρίσκεται προ των πυλών πλέον και η προσμονή όλων κορυφώνεται για όμορφες οικογενειακές στιγμές, γύρω από ένα πλούσια στρωμένο τραπέζι, με τα κόκκινα αυγά του, τις πίτες, τα κρεατικά του και χίλια δυο άλλα καλούδια, με φόντο το κάδρο μιας ολάνθιστης φύσης, όπου τα χρώματα κι οι ευωδιές οργιάζουν και η αναγεννημένη φύση γιορτάζει. Το κρασάκι θα ρέει άφθονο, οι μουσικές θα αντηχούν σε κάμπους, βουνά και παραλίες, αλλά ο πρωταγωνιστής δεν θα πάψει ούτε στιγμή να είναι το αρνάκι.
Η κλασσική εκδοχή για το αρνί στη λαδόκολλα -αλλά και για τυχόν άλλο κρέας της επιλογής σας- αφορά στο ψήσιμο του πρωταγωνιστή της συνταγής με συμπρωταγωνιστές βότανα, μυρωδικά και μπαχαρικά, που θα απογειώσουν τη γεύση του, μεταξύ των οποίων ο μάραθος, ο άνηθος, ο δυόσμος, σκορδάκι και λεμονάκι και φυσικά φρεσκοτριμμένο πιπέρι, αλάτι και καλό ελαιόλαδο.
Υλικά
Εκτέλεση
Καλή επιτυχία!
Συνταγή : Κοκκινάκη Νεκταρία, Κείμενο: Μαρινάκη Κατερίνα, Επιμέλεια κειμένου : Κοκκινάκη Νεκταρία, Φωτογράφιση : Χριστοδουλάκης Μιχάλης