Το φαγητό είναι μια μεγάλη απόλαυση στη ζωή μας. Σ’ αυτή την απόλαυση το κρέας έχει ασκήσει καθοριστικό ρόλο και αποτελεί σημαντικό συστατικό μιας ισορροπημένης διατροφής και αποτελεί σημαντική πηγή αρκετών θρεπτικών ουσιών.
Στην ελληνική κουζίνα υπάρχει μια πληθώρα αμέτρητων συνταγών για κρέατα. Το μυστικό για να απολαύσεις το κρέας είναι να πετύχεις ένα σωστό συνδυασμό των υλικών.
Τώρα που μπαίνουμε σιγά – σιγά στο χειμώνα και τα πρώτα αγριόχορτα, με πρωταγωνιστή το μάραθο, έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους, πρέπει να βρούμε τρόπους να «παντρέψουμε» ένα από τα δημοφιλή για τον Έλληνα κρέας, που είναι το αρνί.
Ο συνδυασμός με το κρέας και ιδιαίτερα με το αρνί κάνει το πιάτο κυριακάτικο και γιορτινό. Ευκαιρία να το απολαύσετε μαγειρεμένο στο φούρνο σας.
Υλικά
Εκτέλεση
Καλή επιτυχία!
Συνταγή: Νεκταρία Κοκκινάκη, Φωτογραφία: Μάνος Διακαινισάκης, Κείμενο: Λεωνίδας Κουδουμογιαννάκης, Επιμέλεια κειμένου: Νεκταρία Κοκκινάκη