Η μπριζόλα είναι ένας δημοφιλής μεζές που λάτρεψε το ελληνικό νοικοκυριό. Μια καλοψημένη χοιρινή μπριζόλα την αγαπάμε όλοι και φροντίζουμε να μην πάει χαμένη. Και όταν έχει μαριναριστεί με έξυπνο τρόπο, με μια πινελιά ενός μυρωδικού που απογειώνει τη γεύση της, σε χορταίνει και ικανοποιεί τις διατροφικές σου επιλογές με το παραπάνω. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια μπριζόλα που ψήνεται στα κάρβουνα αρωματισμένη με ρίγανη και μυρίζει η γειτονιά ή σε μια χοιρινή κρασάτη μπριζόλα που ψήνεται σε τηγάνι, κατσαρόλα, στο φούρνο με πατάτες ή χωρίς.
Υλικά
Εκτέλεση
Καλή επιτυχία!
Συνταγή : Κοκκινάκη Νεκταρία, Κείμενο: Κουδουμογιαννάκης Λεωνίδας, Επιμέλεια κειμένου : Κοκκινάκη Νεκταρία, Φωτογράφιση : Χριστοδουλάκης Μιχάλης