Το ζελέ φράουλας με δροσερές και καλοκαιρινές φράουλες είναι μια απολαυστική γεύση που τρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Η φράουλα είναι από τα αγαπημένα φρούτα, που μόλις κυκλοφορήσει, καταλαβαίνεις ότι ήρθε το καλοκαίρι και ζητάς κάτι το διαφορετικό να προσθέσεις στο καθημερινό ή γιορτινό γεύμα. Από την άλλη όλοι υποκλινόμαστε στη νοστιμιά του ελληνικού γιαουρτιού. Είναι πλούσιο σε ασβέστιο και πρωτεΐνες για αυτό και εμείς εξερευνούμε κουταλιά-κουταλιά για το τι μας προσφέρει και πως το απολαμβάνουμε καλύτερα. Ένα προϊόν που παρασκευάζεται και καταναλώνεται ήδη από την αρχαιότητα, κάτι που αποδεικνύεται από την πληθώρα των αναφορών στο «ζυμωμένο γάλα» σε αρχαία κείμενα.
Υλικά
Για την κρέμα
Για τον ζελέ
Για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Καλή επιτυχία!
Συνταγή : Κοκκινάκη Νεκταρία, Κείμενο: Κουδουμογιαννάκης Λεωνίδας, Επιμέλεια κειμένου : Κοκκινάκη Νεκταρία, Φωτογράφιση : Χριστοδουλάκης Μιχάλης