Υλικά
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160 ºC με αέρα.
2. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε μία φόρμα για cake.
3. Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σπανάκι σε μέτρια φωτιά για 5 – 6 λεπτά μέχρι να σωθούν τα υγρά του. Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
4. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τα τυριά.
5. Χτυπάμε με αβγοδάρτη τα αβγά με το ελαιόλαδο και το αριάνι. Προσθέτουμε το αλεύρι τμηματικά μέχρι να έχουμε ένα ωραίο σε υφή μείγμα. Προσθέτουμε το σπανάκι, το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι και το μείγμα των τυριών, ανακατεύουμε και μεταφέρουμε στη φόρμα.
6. Ψήνουμε για 45 – 50 λεπτά, μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσό χρώμα.