Υλικά:
- 500γρ. κολοκύθα καθαρισμένη
 
- 2 καρότα τριμμένα
 
- 100ml γάλα
 
- 4 αυγά
 
- 100ml ελαιόλαδο
 
- 4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
 
- 1/2  ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
 
- ½  ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
 
- 150γρ. αλεύρι
 
- 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
 
- 300γρ. φέτα
 
- αλάτι
 
- πιπέρι
 
Για το ταψί:
Εκτέλεση:
- Τρίβουμε την κολοκύθα στο χοντρό μέρος του τρίφτη και αλατίζουμε. Μεταφέρουμε σε ένα σουρωτό και πιέζουμε να φύγουν τα υγρά.
 
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα, τα αυγά και το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε την κολοκύθα, τα καρότα, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, τον μαϊντανό και μπόλικο πιπέρι.
 
- Αναμειγνύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και ρίχνουμε μέσα στο μείγμα, ανακατεύοντας απαλά.
 
- Ρίχνουμε την φέτα θρυμματισμένη και ανακατεύουμε.
 
- Αλείφουμε ένα ταψί με ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Στρώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ρίχνουμε προαιρετικά σουσάμι.
 
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, για περίπου 50-55 λεπτά, μέχρι να ψηθεί.
 
- Αποσύρουμε από τον φούρνο, αφήνουμε για λίγο να κρυώσει, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.
 
Καλή επιτυχία!
Συνταγή: Νεκταρία Κοκκινάκη