Βρες το κατάστημά σου
Card cap

Μακαρονάδα με τονοσαλάτα

20 Μάιος, 2025

Υλικά:

  • 300γρ. κοφτό μακαρονάκι
  • 80ml ελαιόλαδο
  • 5 τοματίνια
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 50ml άσπρο κρασί
  • 2 κουτάκια τονοσαλάτα "Επιλογή μου"
  • 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • χυμό λεμονιού
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση:

  1. Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά σε αρκετό αλατισμένο νερό, για όσο χρόνο αναγράφει η συσκευασία.
  2. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και κρατάμε μισή κούπα ζωμό.
  3. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, ρίχνουμε τα τοματίνια κομμένα στη μέση και το σκόρδο πολτοποιημένο και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.
  4. Σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.
  5. Προσθέτουμε τις δύο τονοσαλάτες, τα ζυμαρικά και τον ζωμό, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
  6. Αφήνουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και στο τέλος προσθέτουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και τον χυμό λεμονιού.
  7. Σερβίρουμε την μακαρονάδα ζέστη.

Καλή επιτυχία!

Συνταγή: Νεκταρία Κοκκινάκη

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ APP

google play storeapple app store