Υλικά:
- 2 ώριμα αβοκάντο
- 250γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 100ml γάλα αμυγδάλου
- 80γρ. μέλι
Για το σερβίρισμα:
- φρέσκες φράουλες
- φυστίκι Αιγίνης θρυμματισμένο
Εκτέλεση:
- Αρχικά ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
- Σε μία μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα μέχρι να φουσκώσει και αδειάζουμε στο μπολ με την ψιλοκομμένη κουβερτούρα.
- Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσει.
- Στη συνέχεια, καθαρίζουμε τα αβοκάντο, ρίχνουμε σε ένα multi και πολτοποιούμε πολύ καλά. Προσθέτουμε το μέλι και τη λιωμένη κουβερτούρα και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη κρέμα.
- Χωρίζουμε την μους σε μπολάκια, αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει και σερβίρουμε με τις φράουλες και το φυστίκι.
Καλή επιτυχία!
Συνταγή: Νεκταρία Κοκκινάκη