Βρες το κατάστημά σου
Card cap

Μους σοκολάτα με αβοκάντο

01 Ιούλιος, 2025

Υλικά:

  • 2 ώριμα αβοκάντο
  • 250γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
  • 100ml γάλα αμυγδάλου
  • 80γρ. μέλι

Για το σερβίρισμα:

  • φρέσκες φράουλες
  • φυστίκι Αιγίνης θρυμματισμένο

 

Εκτέλεση:

  1. Αρχικά ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
  2. Σε μία μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα μέχρι να φουσκώσει και αδειάζουμε στο μπολ με την ψιλοκομμένη κουβερτούρα.
  3. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσει.
  4. Στη συνέχεια, καθαρίζουμε τα αβοκάντο, ρίχνουμε σε ένα multi και πολτοποιούμε πολύ καλά. Προσθέτουμε το μέλι και τη λιωμένη κουβερτούρα και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη κρέμα.
  5. Χωρίζουμε την μους σε μπολάκια, αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει και σερβίρουμε με τις φράουλες και το φυστίκι.

Καλή επιτυχία!

Συνταγή: Νεκταρία Κοκκινάκη

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ APP

google play storeapple app store