Μπορούμε να τα απολαύσουμε βραστά, μαγειρεμένα, ωμά, σε χυμούς και smoothies. Γίνονται υπέροχη σαλάτα μιας και η σύγχρονη γαστρονομία έχει μια διαφορετική φιλοσοφία και η σαλάτα άρχισε πλέον να διαφοροποιείται από τις παραδοσιακές σαλάτες ή τις σαλάτες των εστιατορίων. Μια ζεστή, φανταστική σαλάτα που φτιάχνεται όλο το χρόνο, με υπέροχη γεύση και διαφορετικές υφές. Δίνει χρώμα στο τραπέζι, είναι ελαφριά, κλέβει τις εντυπώσεις. Παρασκευάζεται εύκολα σε ροδέλες ή σε τέταρτα, αρκεί να έχουν ψηθεί τα παντζάρια που όντως θέλουν κάποιο χρόνο.
Υλικά
Για τη σαλάτα:
Για το ντρέσινγκ:
Εκτέλεση
Καλή επιτυχία!
Συνταγή : Κοκκινάκη Νεκταρία, Κείμενο: Κουδουμογιαννάκης Λεωνίδας, Επιμέλεια κειμένου : Κοκκινάκη Νεκταρία, Φωτογράφιση : Χριστοδουλάκης Μιχάλης