Υλικά:
- 150γρ. γιαούρτι
- 3 αυγά
- 50γρ. αλεύρι
- 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
- 30γρ. γραβιέρα τριμμένη
- 100γρ. φέτα ή ξινομυζήθρα
- μισό κουταλάκι βούτυρο
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι με τα αυγά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, την τριμμένη γραβιέρα και τη φέτα θρυμματισμένη και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι αλείφουμε με ελάχιστο βούτυρο και αφήνουμε να ζεσταθεί.
- Ρίχνουμε το μείγμα και σκεπάζουμε με ένα καπάκι.
- Ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 5 λεπτά και γυρνάμε την τυρόπιτα να ψηθεί και από την άλλη πλευρά για αλλά 5 λεπτά.
- Όταν είναι έτοιμη βγάζουμε σε ένα πιάτο και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!
Συνταγή: Νεκταρία Κοκκινάκη