Οι γεμιστές με φέτα και μυρωδικά πιπεριές αποτελούν το απόλυτο καλοκαιρινό ορεκτικό, δεδομένου ότι το δροσερό και ελαφρύ αυτό πιάτο είναι η ιδανική επιλογή για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και παράλληλα όχι απλά αποδεκτό, αλλά πραγματικά αγαπημένο από όλα τα μέλη της οικογένειας, ανεξαρτήτως ηλικίας και διατροφικών συνηθειών.
Οι πιπεριές έχουν γεννηθεί θαρρείς για να καταλήξουν γεμιστές στο ταψί ή την κατσαρόλα, δεδομένου ότι σε όλες τις μορφές τους, κέρατα ή στρογγυλές, δεν χρειάζονται τίποτε περισσότερο από το κόψιμο του τμήματος γύρω από το κοτσανάκι τους ή και την διχοτόμησή τους, ώστε να είναι έτοιμες να υποδεχθούν οτιδήποτε επιλέξουμε για το γέμισμά τους, από κρέας και λαχανικά, έως ρύζι και τυριά, όπως στην συνταγή που επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε.
Υλικά
Για την γέμιση
Εκτέλεση
Καλή επιτυχία!
Συνταγή : Κοκκινάκη Νεκταρία, Κείμενο: Μαρινάκη Κατερίνα, Επιμέλεια κειμένου : Κοκκινάκη Νεκταρία, Φωτογράφιση : Χριστοδουλάκης Μιχάλης