Κεντρική θέση στο καθημερινό ή γιορτινό τραπέζι έχουν οι σαλάτες, για να συνοδεύσουν τα πιάτα που θα σερβιριστούν αλλά κυρίως για να «δροσίσει» τον ουρανίσκο μας. Μια δροσερή καλοκαιρινή σαλάτα με ωραία χρώματα, αρώματα και πρασινάδες πρέπει να έχει και το συμβολισμό της, όπως η σαλάτα με βερίκοκα και γραβιέρα. Η γραβιέρα είναι είδος ελληνικού σκληρού κίτρινου τυριού που παρασκευάζεται αποκλειστικά με πρόβειο ή αιγοπρόβειο γάλα.
Υλικά
Για τη Σώς
Εκτέλεσή
Καλή επιτυχία!
Συνταγή : Κοκκινάκη Νεκταρία, Κείμενο: Κουδουμογιαννάκης Λεωνίδας, Επιμέλεια κειμένου : Κοκκινάκη Νεκταρία, Φωτογράφιση : Χριστοδουλάκης Μιχάλης