Υλικά:
- 200γρ. ανάμεικτη σαλάτα
- 1 κουταλιά δυόσμο
- 150γρ. λευκό σταφύλι χωρίς κουκούτσια
- 8 τοματίνια
- 100γρ. μανούρι
Για τη σως:
- 80ml ελαιόλαδο
- 3 κουταλιές κρέμα ξύδι βαλσάμικο
- 1 κουταλάκι κονιάκ
- αλάτι
Εκτέλεση:
- Σε μία μεγάλη σαλατιέρα βάζουμε την ανάμεικτη σαλάτα και τον δυόσμο ψιλοκομμένο.
- Προσθέτουμε τα σταφύλια και τα τοματίνια κομμένα στα δύο.
- Σε ένα μικρό μπόλ χτυπάμε όλα τα υλικά για τη σώς.
- Κατόπιν, ζεσταίνουμε ένα σχαροτήγανο σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε μία κουταλιά ελαιόλαδο και τοποθετούμε το μανούρι αφήνοντάς το να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές.
- Τοποθετούμε πάνω στη σαλάτα, περιχύνουμε με τη σώς, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!
Συνταγή: Νεκταρία Κοκκινάκη