Υλικά:
- 2 κόκκινα μήλα τριμμένα
- 1 κούπα καρότα τριμμένα
- 1 αυγo
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 1 πρέζα κανέλα
- 250γρ. βρώμη
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα τριμμένα μήλα και τα καρότα και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε το αυγό, το ελαιόλαδο και την κανέλα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Ρίχνουμε σταδιακά τη βρώμη και ζυμώνουμε με τα χέρια.
- Κλείνουμε το μπολ με μεμβράνη και αφήνουμε για μια ώρα στο ψυγείο.
- Αφού παγώσει η ζύμη, μεταφέρουμε σε ένα αντικολλητικό χαρτί. Σκεπάζουμε με ένα δεύτερο αντικολλητικό και ανοίγουμε με ένα πλάστη φύλλο πάχους 1,5-2εκ.
- Κόβουμε σε κομμάτια και μεταφέρουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνου στου 180 βαθμούς, για 15-20 λεπτά.
- Βγάζουμε από τον φούρνο, αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε στο σκυλάκι μας.
Καλή επιτυχία!
Συνταγή: Νεκταρία Κοκκινάκη