Το ζελέ από καρπούζι αποτελεί την τέλεια συνταγή για το πιο δροσερό και ελαφρύ γλυκό, που μπορείτε να απολαύσετε χωρίς κανένα δισταγμό όλο το καλοκαίρι! Τα ζελέ είναι επιδόρπια που δεν έχουν χάσει τη δημοτικότητά τους εδώ και πολλά χρόνια, καθώς όχι μόνο σερβίρονται σε χώρους εστίασης ανά τον κόσμο, αλλά διαπρέπουν και στην οικιακή ζαχαροπλαστική με τις μαμάδες να απολαμβάνουν την παρασκευή τους, εμπλουτίζοντάς τα με κάθε είδους φρούτα που τους δίνουν εντυπωσιακή εμφάνιση, μοναδική γεύση και τα καθιστούν ένα από τα πιο υγιεινά γλυκίσματα για ολόκληρη την οικογένεια.
Υλικά
Εκτέλεση
Καλή επιτυχία!
Συνταγή : Κοκκινάκη Νεκταρία, Κείμενο: Μαρινάκη Κατερίνα, Επιμέλεια κειμένου : Κοκκινάκη Νεκταρία Φωτογράφιση : Χριστοδουλάκης Μιχάλης