
Το βραστάρι με Χαμομήλι παρασκευάζεται σε συνεργασία με τον Ιορδάνη Χασεκίδη, έναν βιοκαλλιεργητή από το Κιλκίς. Εδώ και πολλά χρόνια μας ενώνει το πάθος για την ποιότητα και τον σεβασμό προς τη φύση, που περνά από γενιά σε γενιά. Η αφοσίωσή του στη βιώσιμη βιολογική καλλιέργεια αρωματικών βοτάνων χαρίζει σε κάθε άνθος μοναδικό άρωμα και μεστή γεύση - προσφέροντάς σας ένα φλιτζάνι αυθεντικού, βιολογικού ελληνικού χαμομηλιού στην πιο αγνή του μορφή.
Το βραστάρι με τη Μαλοτήρα και το βραστάρι με το Δίκταμο παράγονται σε συνεργασία με τον Μανώλη Βελιβασάκη, έναν καλλιεργητή από τις Βούτες Ηρακλείου. Πιστός στις βασικές αρχές της βιολογικής γεωργίας, ο Μανώλης καλλιεργεί με φροντίδα τα ενδημικά αρωματικά φυτά της Κρήτης, τιμώντας τον πλούτο και τη βιοποικιλότητα του τόπου του. Για περισσότερο από μια δεκαετία, η συνεργασία μας βασίζεται σε κοινές αξίες, προσφέροντάς σας αυθεντικά κρητικά μείγματα βοτάνων που αποτυπώνουν την αληθινή ουσία της κρητικής φύσης.
Το βραστάρι με Φασκόμηλο φτιάχνεται σε συνεργασία με την Κυριακή Τσακαλάκη και το σύζυγό της Δημήτρη. Με μακρόχρονη εμπειρία βιολογικής γεωργίας, καλλιεργούν τοπικές ποικιλίες αρωματικών φυτών, αλλά κυρίως κρητική φασκομηλιά - ένα φυτό που ευδοκιμεί στην περιοχή τους εδώ και πολλές γενιές. Το αποτέλεσμα είναι ένα αφέψημα πλούσιο σε άρωμα και γεύση, που αποτυπώνει τη γνησιότητα του τόπου και τη ζεστασιά των ανθρώπων του.
Σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας ανακαλύψαμε μικρούς γευστικούς παραδείσους, με γνήσια τοπικά προϊόντα άριστης ποιότητας που αξίζει να δοκιμάσετε!
Ανακαλύψτε τους Θησαυρούς της Ελλάδας στα ράφια των καταστημάτων μας και online!