Βρες το κατάστημά σου
Card cap

Καλανδαρίδης - Σημαντρινό Τσαντίλας Χαλκιδικής

15 Σεπτέμβριος, 2021

Τυρί από φρέσκο ντόπιο 100% αιγοπρόβειο γάλα, παστεριωμένο, παρασκευασμένο με τον παραδοσιακό τρόπο της τσαντίλας που χαρίζει στο τυρί πλούσια γεύση.

Με σεβασμό στην παράδοση και στην ελληνική φύση, ακολουθώντας κατά γράμμα τις παραδοσιακές διαδικασίες, η εταιρεία Καλανδαρίδη παρασκευάζει προϊόντα εξαιρετικής γεύσης και πάνω απ'ολα αξεπέραστης ποιότητας!

Η εταιρία ΚΑΛΑΝΔΑΡΙΔΗΣ εδώ και χρόνια, πιστή στις αρχές της σχετικά με την προσφορά υγιεινών και ποιοτικών προϊόντων προς τους καταναλωτές της, έχει εγκαταστήσει και εφαρμόσει παστερίωση και διαχωριστήρα κλειστού τύπου. Παράλληλα, τον τελευταίο χρόνο έχει προχωρήσει σε μια πιο σύγχρονη γραμμή παραγωγής, η οποία εξασφαλίζει τη διατήρηση της παραδοσιακής γεύσης των προϊόντων, χωρίς τα ίδια να έρχονται σε επαφή με ανθρώπινο δυναμικό, επιτυγχάνοντας έτσι την αποφυγή μικροβίων. Τέλος, προσφάτως έχει εγκατασταθεί ένα από τα πιο αυστηρά συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων IFS, το οποίο είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο ενώ παράλληλα τα στάνταρτ και οι απαιτήσεις του στην ποιότητα και τη διασφάλιση της υγιεινής των τροφίμων είναι ύψιστα.

Μπορείτε να βρείτε το Σημαντρινό Τσαντίλας Χαλκιδικής από την εταιρεία Καλανδαρίδη στα Super Market Κρητικός στο ράφι με την ειδική σήμανση «Θησαυροί της Ελλάδος», κάθε μέρα στη γειτονιά σας και online.