Βρες το κατάστημά σου
Card cap

Ονοματεπώνυμα Προϊόντα Ελλήνων Παραγωγών

03 Απρίλιος, 2023

Στα Supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ αναγνωρίζουμε τη μεγάλη γαστρονομική παράδοση του τόπου μας, που συνδυάζει μοναδικά το ξεχωριστό γευστικό αποτέλεσμα με την υψηλή διατροφική αξία.

Θέλοντας να σας προσφέρουμε ό,τι πιο εκλεκτό έχει να προσφέρει η ελληνική γη και το μεράκι των τοπικών παραγωγών, δημιουργήσαμε τη σειρά προϊόντων «Θησαυροί της Ελλάδας».

Σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας ανακαλύψαμε μικρούς γευστικούς παραδείσους, με γνήσια τοπικά  προϊόντα άριστης ποιότητας που αξίζει να δοκιμάσετε!  Κρητικό απάκι και γαλένι, σφέλα Μεσσηνίας, πλιγούρι Θράκης, ελαιόλαδο Σητείας, φακές Κοζάνης, γίγαντες Καστοριάς, παραδοσιακές πηλιορείτικες πίτες, κίτρινο ρύζι από τους ορυζώνες του Αξιού και χειροποίητες χυλοπίτες Μετσόβου… Γεύσεις που ξυπνούν μνήμες από την αυθεντική Ελλάδα.

Από τη Μακεδονία ως την Κρήτη κι από το Ιόνιο ως τα νησιά του Αιγαίου, γνωρίσαμε μικρούς παραγωγούς που με αγάπη και κόπο συνεχίζουν τις παραδόσεις του τόπου τους, όμως καταφέρνουν να τις αναγεννήσουν  και να προσθέσουν αξία σε κάθε τι που παράγουν…κι επειδή θέλουμε να τους γνωρίσετε κι εσείς, τα προϊόντα της σειράς φέρουν το ονοματεπώνυμο και την ιστορία των δημιουργών τους!

Ανακαλύψτε τους Θησαυρούς της Ελλάδας στα ράφια των καταστημάτων μας και online!