Βρες το κατάστημά σου
Card cap

Ζυμαρικά Βασιλικής - Χυλοπιτάκι Κορίνθου

20 Σεπτέμβριος, 2021

Έως το 1824 που ανοίγει τις πόρτες της η πρώτη «Φάμπρικα ζυμαρικών» στην Πελοπόννησο, ήταν γνωστά μόνο τα ζυμαρικά που έφτιαχναν στα σπίτια τους οι νοικοκυρές και ο κάθε τόπος είχε τα δικά του. Τα παραδοσιακά ζυμαρικά όμως δημιουργήθηκαν όλα από την ίδια ανάγκη , την φύλαξη και αποθήκευση πρώτων υλών.

Σήμερα χάρη στη δημιουργία εργαστηρίων παραγωγής η διαδικασία αυτή έχει απλουστευτεί και δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράζουν κάθε φορά μόνο την ποσότητα που χρειάζονται τη δεδομένη στιγμή. Τα Εργαστήρια Ζυμαρικών Σεραφείμ συνιστούν μια οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται από το 1983 στην παραγωγή Αγνών Παραδοσιακών, Βιολογικών και Ειδικών Ζυμαρικών.

Για την επιτυχία της σταθερής και άριστης ποιότητας των προϊόντων μας έχουν συμβάλει, η αυστηρή επιλογή πρώτων υλών, η πολυετή εμπειρία μας και η οικογενειακή φροντίδα. Τα ζυμαρικά Κορίνθου Της Βασιλικής, έχουν διατηρήσει τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής τους και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους αφού παράγονται κάτω από απόλυτα υγειονομικές συνθήκες με γνώμονα πάντα την αγάπη για την παράδοση αλλά και την τεχνογνωσία.

Τα ζυμαρικά Κορίνθου Της Βασιλικής φημίζονται για την άριστη και σταθερή τους γεύση. Μένουν αναλλοίωτα στο βράσιμο και μας προσφέρουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!

Μπορείτε να βρείτε τα Ζυμαρικά Βασιλικής - Χυλοπιτάκι Κορίνθου στα Super Market Κρητικός στο ράφι με την ειδική σήμανση «Θησαυροί της Ελλάδος», κάθε μέρα στη γειτονιά σας και online.