Βρες το κατάστημά σου

Πασχαλινό Τραπέζι

Αρχική/Πασχαλινό Τραπέζι
Card cap

Πασχαλινό Τραπέζι

Οι παραδόσεις του τόπου μας με αυθεντικά προϊόντα του τόπου μας! Κάθε μέρα δίπλα σας.

Το Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης είναι η απόλυτη αφορμή για να έρθουμε πιο κοντά με τις ρίζες μας, τα έθιμα μας, τις παραδόσεις του τόπου μας και τις γεύσεις του. Είναι η αφορμή να φέρουμε το φως της Ανάστασης στα σπίτια μας, στις καρδιές μας και στη ζωή μας. Πρόκειται για μία «αναγέννηση» που βιώνει ο καθένας μας ξεχωριστά με χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον.

Το πασχαλινό τραπέζι μπορεί να διαφέρει από περιοχή σε περιοχή, ωστόσο αντανακλά τόσο το πέρασμα της ιστορίας, όσο και την ίδια μας την ταυτότητα.

Για την ΚΡΗΤΙΚΟΣ, το τραπέζι της Λαμπρής σημαίνει ποικιλία, ποιότητα και οικονομία, σημαίνει αυθεντικά προϊόντα απ’ τον τόπο μας, παραδοσιακές γεύσεις και μυρωδιές που μας «ταξιδεύουν» σε όλες τις γειτονιές της Ελλάδας.

Θέλοντας να σας προσφέρουμε ό,τι πιο εκλεκτό έχει να προσφέρει η ελληνική γη, σας προτείνουμε γνήσια τοπικά  προϊόντα άριστης ποιότητας που αξίζει να επιλέξετε για το τραπέζι της Λαμπρής. Αρνάκι γάλακτος Λήμνου με ονοματεπώνυμο παραγωγού, Γραβιέρα Κρήτης 12μηνης ωρίμανσης Κ.ΗΛΙΑΚΗ, Φέτα Λυκουρίας Καλαβρύτων,  Τουλουμοτύρι Καρύστου, Λαδοτύρι Μυτιλήνης, Καπνιστό Μετσοβόνε Ιδρύματος ΤΟΣΙΤΣΑ, Λουκάνικα Μετεώρων ΝΤΑΛΙΑΝΗ και Σύγκλινο παστό μανιάτικο ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ είναι κάποια από τα προϊόντα  που ξυπνούν μνήμες από τις παραδόσεις του τόπου μας και τις γεύσεις του.

Από κόκκινα αυγά μέχρι αρνάκι και κατσικάκι και από τυροκομικά μέχρι πασχαλινά τσουρέκια, στα Super Market Κρητικός φροντίζουμε να βρίσκετε αυθεντικά και παραδοσιακά προϊόντα άριστης ποιότητας από Έλληνες παραγωγούς στις καλύτερες τιμές, κάθε μέρα δίπλα σας!

Σε κάθε γωνιά της χώρας μας βρίσκει κανείς μοναδικά ήθη, έθιμα και παραδόσεις, ανάλογα με τη γεωγραφία, τη φύση, την εποχή και την ιστορία της κάθε περιοχής. Αυτά, μαζί με τους ανθρώπους, είναι που κάνουν τον τόπο μας τόσο ξεχωριστό.

Προετοιμάστε το πασχαλινό μενού αναζητώντας τις παραδοσιακές συνταγές της food blogger Νεκταρίας Κοκκινάκη. Παραδοσιακή μαγειρίτσα, κοκορέτσι, αρνί ρολό με σταμναγκάθι ή με αγκινάρες, κουλουράκια, τσουρέκι γεμιστό είναι μερικές από τις προτάσεις για το φετινό Πάσχα.

Αποκλειστικά στα Supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ και online στο kritikos-sm.gr μπορείτε να βρείτε μοναδικές γεύσεις από την Ήπειρο, την Κρήτη, τα Νησιά μας και την Πελοπόννησο  για να φτιάξετε τα δικά σας αγαπημένα πασχαλινά πιάτα.